Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

PJEVAČ PONOVO SMUVAO STARLETU Aca Lukas ostavio bivšu misicu, već ima NOVU-STARU DJEVOJKU

Zabava
Autor:

Foto: Milan Ilić/RAS Srbija

Pjevač Aca Lukas (50) je raskinuo vezu sa bivšom misicom Jovanom Doroški (25) i navodno je odmah smuvao poznatu starletu Natašu Šaviju, pišu mediji u Srbiji.

Aca se sa novom izabranicom pojavio na žurki povodom rođendana televizije Pink, koja je održana u četvrtak uveče u jednom beogradskom restoranu.

– Svi su se iznenadili kad je Aca došao na zabavu sa Natašom. Njih dvoje se nisu odvajali, sve vrijeme su nazdravljali, smijali se, šaputali, a Lukas je držao ruku na njenom koljenu. Prisutni su se pitali da li su zajedno, a on je ponavljao da je Šavija njegova “specijalna drugarica” – priča izvor za Informer i dodaje da su njih dvoje zatim produžili u klub.

– Malo su popili i đuskali. U čiju su kuću poslije otišli, to ne znam – kaže izvor.

Pjevač i starleta su bliski već neko vrijeme, a Lukas je nedavno posjetio butik koji je starleta otvorila u Novom Sadu. Ona je tada na Instagramu objavila video na kojem pjevač šeta radnjom i govori kako će sve u radnji on da kupi.

Da je Lukas ostavio misicu Jovanu dokaz je i slavlje koje je napravio prošle nedjelje, poslije razvoda od Sonje Vuksanović, piše Informer.

– Odjednom je prestao da se pojavljuje sa Jovanom na događajima, a kraj braka je proslavio sa tri drugarice u kafani. Aca se smuvao sa misicom početkom juna i njihova veza je djelovala vrlo ozbiljno. Očigledno je da su se posvađali i raskinuli – priča izvor, dok je Aca na pitanje da li je u vezi sa Natašom Šavijom, koja se proslavila u rijalitiju Parovi rekao: “Šta je to starleta? Koliko znam, devojka ima butik. Ma kakva veza. Ja sam vam sav nevezan”.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO