Zabava

Pjevač šokirao izjavom “Želim Jovanu Jeremić, ali nemam da je platim“

Grandov pjevač Nikola Kolani Stefanović šokirao je izjavom da želi da ima Jovanu Jeremić, ali nema novca da je plati.

Nikola Kolani Stefanović
FOTO: KOLANI MUSIC/YOUTUBE/SCREENSHOT

Nekadašnja zvijezda „Granda“ je za Grand otkrio zašto nije uspio da ostvari saradnju sa Pinkovom voditeljkom, iako je to silno želio.

Nakon takmičenja u najgledanijem muzičkom talent šouu, Kolani je krenuo da krči svoj put ka vrhu, ali je u tome želio pomoć Jovane Jeremić koja ga je odbila.

– Godinama pratim Jovanu Jeremić i stvarno je pozitivno luda i jedinstvena, obožavam da je gledam. Zato sam došao na ideju da baš nju angažujem za snimanje novog spota, međutim nisam uspio – kaže pjevač za Grand i dodaje da su mu saradnici rekli da bi pojavljivanje voditeljke u spotu bio pun pogodak za njega.

Pročitajte još

Iako je žarko želio da u svom spotu ima Pinkovu voditeljku, pjevač se šokirao kad je čuo njenu cijenu.

 Sviđa mi se način na koji koketira sa kamerama i mislim da bi se odlično snašla u glavnoj ulozi u spotu, ali.. Nisam uspio da ostvarim saradnju sa njom. Pokušavao sam da dođem do nje kako direktno, tako i preko saradnika, ali odgovor je bio isti- da to košta. Ja stvarno u tom trenutku nisam imao iznos koji je tražila, tako da sam odustao. Šokirao sam se kad čuo njenu cijenu. Jovana Jeremić je skupa, ali mi je i dalje želja da se jednog dana pojavi u mom spotu-istakao je Kolani koji se nada da će jednog dana imati dovoljno novca da plati angažman popularne voditeljke.

Vrijedno radim, nastupam svakog vikenda, čak i radnim danima. Dosta sam uložio u nove projekte, ali ipak i štedim da jednog dana angažujem Jovanu. Neću se smiriti i odustati dok se Jovana Jeremić ne pojavi kod mene u spotu – zaključio je pjevač.

Podsjetimo, voditeljka je prije dvije godine otkrila koji je jedini pjevač sa kojim bi snimila seksi scene.

– Bez razmišljanja bih pristala da snimim seksi rekla mu sa Acom Lukasom. On je škorpion kao i ja, ima neviđenu harizmu, harizmu Al Paćina. On nije lijep, ali je izuzetno harizmatičan i ima tu neku mračnu energiju kao i ja -istakla je Jovana za Grand.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije