Zabava

PJEVAČ TVRDI DA JE HAKOVAN Toni Cetinski ugasio Fejsbuk profil nakon STATUSA koji se pojavio na njegovom privatnom nalogu

Nakon što se na njegovom privatnom Fejsbuk profilu pojavio status u kojem ljude s te društvene mreže naziva ovcama u štali, Toni Cetinski oglasio se na svojoj službenoj Fejsbuk stranici i poručio da taj status nije on napisao.

PJEVAČ TVRDI DA JE HAKOVAN Toni Cetinski ugasio Fejsbuk profil nakon STATUSA koji se pojavio na njegovom privatnom nalogu
FOTO: Z. ILIĆ / RAS SRBIJA

Po ne znam koji put dogodila mi se neugodna i neobična stvar. Na mom privatnom profilu na Fejsbuku, pojavio se tekst s mojim potpisom o kome ne znam ništa i koji ja nisam napisao, a koji ide toliko daleko da naziva u moje ime korisnike Fejsbuka ovcama, napisao je Toni.

Dodao je da nema ništa sa tim.

– S obzirom da su to objavili brže bolje mnogi mediji, bez da su me kontaktirali, osjetio sam potrebu da se oglasim ovim putem. Uz to sam odlučio ugasiti privatni profil i javiti se ovako na mom službenom profilu kako bih obavijestio javnost da nemam ništa sa time. Iskreno ne osjećam potrebu ni da se bilo kome ispričam za nešto što nisam učinio, jedina mi je želja da se zna da mi neko ponovo podvaljuje (hakuje)  i dovodi me u neugodnu situaciju – naglasio je, prenosi Indeks.

Dodao je da se godinama pojavljuju “likovi koji Mesindžerom obavještavaju ljude kao da im se ja obraćam i nudim novac ili nagrade u svrhu prikupljanja ličnih podataka”.