Zabava

Pjevačica harala estradnom scenom, pa nestala bez traga: Njeno izvođenje pjesme "Mito bekrijo" prepričava se i danas, evo kako sada izgleda i čime se bavi Ružica Čavić (VIDEO, FOTO)

Ružica Čavić bila je izuzetno popularna devedesetih i početkom dvijehiljaditih godina.

Ružica Čavić pjeva
FOTO: GRAND/YOUTUBE/SCREENSHOT

Mnogi i dan danas pamte kako je otpjevala numere poput “Mito, bekrijo” i “Sve ja to poštujem”, međutim, pjevačica je riješila da se 2005. godine povuče iz javnosti.

– Sredinom 2005. godine odlučila sam da se povučem iz javnog života i medija. Jednostavno, bila mi je potrebna ta vrsta pauze – ispričala je ona jednom prilikom.

FOTO: TV ARHIVA YOUTUBE/SCREENSHOT
FOTO: TV ARHIVA YOUTUBE/SCREENSHOT

Ružica Čavić se u potpunosti posvetila porodičnom životu i svom sinu Pavlu, koji je postao centar njenog svijeta.

– Svakog dana sam zahvalna Bogu na sinu. Želja mi je da mu priuštim zdravu, nasmijanu majku, punu ljubavi, jer mislim da to svako dijete zaslužuje. Dobili smo ga u ozbiljnim godinama i više nemamo vremena za nebitne stvari. Imam osjećaj, iako sam svakodnevno sa njim, da mi vrijeme izmiče. Na pitanje da li se kajem što sam zapostavila karijeru zbog privatnog života, odgovor se sam nameće – uvijek biram život! Pjevanje mi je dar od Boga, ljubav koja mi omogućava da od nje i egzistiram, pa se i ono uklapa u život – istakla je Ružica svojevremeno za domaće medije, piše Blic.

Ružica se i danas bavi muzikom. Ipak, nije solista, već je sada članica jednog ženskog benda.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije