Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

POKAZALA SVE ATRIBUTE Ušetala je na izbor za Mis Srbije u PROVIDNOJ HALJINI (FOTO)

Zabava
Autor:

Foto: Instagram

Model i nekadašnja učesnica “Zadruge” Sanja Stanković pojavila se sinoć na izboru za Mis Srbije za 2019. godinu u vrlo provokativnom izdanju.

Sanja je ušetala na manifestaciju u haljini koja je bila providna u donjem dijelu, te privukla poglede svih prisutnih, koji su između sebe komentarisali Sanjin izgled.

Sanjina partnerka Jovana Tomić Matora prošlog vikenda ponovo se uselila u “Zadrugu”.

– Da, ušla je Jovana, nažalost. Kažem nažalost jer mi nedostaje, rijaliti traje 10 mjeseci, to je dug period. Živjela sam sa njom dvije godine, bukvalno smo bile nerazdvojne i normalno je da će mi biti teško. Ali znamo zašto je ušla, pričale smo o svemu tome i ja sam tu da je podržim. Njoj je to posao, njoj je to šesto učešće u rijalitiju, meni to nije posao, ja želim da odem na neku drugu stranu. Posvećena sam muzičkoj karijeri, oformisala sam tim koji radi sa mnom, garantujem da mogu da se oslonim na njih. Jovana je prošle godine zeznula stvari, ja sam ušla, sada sam rekla: “Budeš li nešto loše učinila, ja ne ulazim” – navodi Sanja.

Foto: Vesna Lalić/RAS Srbija

Ona i Jovana nedavno su bile na zajedničkom putovanju i obilazile egzotične destinacije, a Sanja se osvrnula na šuškanja da vlada kriza u njihovoj vezi.

– Na društvenim mrežama, a i na ulici saznam svašta nešto o sebi svojoj vezi. Nema nikakvog raskida, nikakvog prekida, sve je kako treba. Nedavno smo se vratile sa putovanja, bilo nam je prelijepo – istakla je Stankovićeva.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO