Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“POKAZIVALI SU NJENE INTIMNE SNIMKE” Anabela nikad gore oplela po Luni za koju kaže da je OBOLJELA

Zabava
Autor:

Foto: Vesna Lalić/RAS Srbija

Anabela Atijas i Gagi Đogani danas su vodili dug razgovor o kćerki Luni.

Svađe između Lune i Anabele ne prestaju, a nakon haosa koji je izbio sinoć, kada je Anabela čak i nasrnula na kćerku, pjevačica i njen bivši muž Gagi odlučili su da porazgovaraju.

Njih dvoje, međutim, nisu imali mnogo lijepih riječi o Luni.

– Ja sam ostala bez posla, razvela sam se. Ti si rekao da će Nina dobijati po 150 evra mjesečno. Nije dobila. Ti nas nisi obezbijedio. Ne nas, njih dvije. Auto je isplaćen do zadnjeg dinara. Andrej je prodao stan i do dinara platio auto i još je rekao: “Hoću da pomognem Luni”. Htjela je da kupi stan, nije imala dovoljno – govorila je Anabela.

Onda je iznijela informaciju da je njena kćerka Nina bila veoma loše.

– To ni ti nisi znao. Tek sad kad je Nina počela da doživljava panične napade sa psihologom u razgovoru je rekla šta joj se dešavalo, da su joj djeca snimke i slike pokazivali Lunine intimne akcije – otkrila je Anabela.

– Ja sam joj rekao da pripazi na sestre – rekao je Gagi.

– Ovo nije moje dijete, ja se od ovoga ograđujem. Smatram da je ozbiljan kandidat za ozbiljnu hospitalizaciju. Ona nije dobro. Ona je patološki lažov. Ona nije lažov od rođenja, ona je oboljela. Postaje ista kao svoj dečko. Meni priča “Ti si njoj bio najomraženija osoba”. Nisam gledala ni Zadrugoviziju, ona meni plače, vrišti 2 sata kako joj se ne ulazi. Ja sjedim u Sloveniji, pored mene sjedi Andrej, tamo sam bila da se liječim. Rekla sam joj “Nemoj tako, reći ćeš mu kad izađe”. Toliko je bila ljuta, proklinjala je dan kad je potpisala ugovor. Naša kćerka je lažov patološki. Da bi kad je ušla tebi rekla da sam ja kriva za sve – pričala je Anabela Gagiju o Luni i Marku Miljkoviću.

– Poslije ovoga od sinoć što sam vidjela, mislim da je Luna sposobna da mene gurne sa litice zbog njega. Ja njoj ne mogu da zabranim, ali poenta priče u svoj toj ljubavi koju gajiš prema dečku da ne dozvoliš da se udaljiš od majke zbog nečega što nije istina, a nije istina da ja nisam dovoljno vodila računa o svojoj djeci. Za mene je ona potpuni stranac, osoba koju ja apsolutno, ma koliko mi bilo teško, a znaš koliko je volim jer mi je bila sve od kad se rodila. Ti sam ne bi odobrio takvo njeno ponašanje, ja to znam – nastavila je Anabela, dok ju je Gagi pomno slušao, prenosi Blic.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO