Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

PONOVO U VRHU Exitovi festivali među deset najboljih u Evropi u čak četiri kategorije

Kultura
Autor:

Foto: Promo

Festivali koje organizuje EXIT tim našli su se među najboljima u Evropi u čak četiri kategorije na Evropskim festivalskim nagradama, najznačajnijem festivalskom takmičenju na planeti.

Preko 350.000 festivalskih fanova širom svijeta glasalo je za svoje favorite, a u godini kada je po brojnim parametrima održano i njegovo najuspješnije izdanje dosad, EXIT je ponovo među prvih deset u glavnoj kategoriji “Najbolji veliki festival“. Prestižnu titulu EXIT je osvojio 2014. i 2018. godine, a u proteklih devet godina se zvanično nalazi u prvih deset, i to uvijek pri vrhu, što ovaj izuzetan uspjeh čini jedinstvenim na evropskoj festivalskoj sceni.

Nakon što je 2015. ponio kući titulu najboljeg, crnogorski Sea Dance festival našao se u najužem izboru za “Najbolji festival srednje veličine“ i to šesti put za redom.

Muzička platforma No Sleep već je izgradila zavidnu reputaciju na svjetskoj sceni, pa ne čudi da je njeno festivalsko izdanje u svojoj prvoj nominaciji ušlo u grupu šest “Najboljih novih festivala”, dok je No Sleep u finalu i za “Najbolji mali festival” Evrope!

EXIT festival idućeg jula proslaviće jubilarni, 20. rođendan pod simboličnim sloganom EXIT 2.0, kojim se obilježava početak jedne nove ere, uz brojne inovacije u svim oblastima svog djelovanja.

EXIT festival 2020. biće održan od 9. do 12. jula, a nakon što su najpovoljnije ulaznice za naredno izdanje festivala rasprodate za svega 53 minuta, trenutno su u prodaji kompleti po promotivnoj cijeni od 118 KM, što predstavlja visokih 55 posto uštede u odnosu na finalnu cijenu.

U prodaji su još i VIP Gold ulaznice po cijeni od 525 KM za četiri dana festivala. Svi posjetioci jubilarnog, dvadesetog rođendana Exita mogu već sada da rezervišu svoje mjesto u festivalskom kampu, te da svoju ulaznicu iskombinuju sa željenim smještajem u posebno skrojenim turističkim paketima koji su dostupni putem zvanične turističke agencije festivala, Exit Trip. Ulaznice za EXIT u Bosni i Hercegovini se prodaju u sistema kupikartu.ba i na svim njihovim prodajnim mjestima, prenosi Klix.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO