Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

POTJERA U BRODU Opljačkana kladionica, jedan razbojnik uhapšen, drugi u bjekstvu

Hronika
Autor:

Foto: Shutterstock

Policija iz u petak je zatekla dvije nepoznate osobe koje izlaze kroz razbijeno staklo ulaznih vrata sportske kladionice Bet live u Brodu, te uhapsila Dragana J. (30), dok se za drugim traga.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Doboj, oko 3.30, prilikom obilaska terena policija je uočila ove dvije osobe koja su zatim i pobjegla, ali je jedan ubrzo savladan.

– Tokom postupanja, uhapšen je D. J. (30) iz Broda, dok su pregledom šireg lica mjesta pronađena koverta i metalna kasa sa novcem koji su izvršioci otuđili i naknadno odbacili – navode iz PU Doboj.

Istog dana, na osnovu naredbe Osnovnog suda Derventa izvršen je pretres stana uhapšenog  i svih osoba koje su tu zatečene.

– Prilikom pretresa su pronađeni opušci ručno pravljenih cigareta koji svojim izgledom i mirisom asociraju na opojnu drogu – navode iz ove Policijske stanice.

Istakli su da je nad uhapšenim izvršena kriminalistička obrada i protiv njega će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen izvještaj za krivčna djela teška krađa i omogućavanje uživanja opojnih droga, prenosi Faktor.

 

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO