Zabava

PRED NEKIMA TURBULENTNI DANI Rakovima veza tone u monotoniju, Vage se uspavale na poslu

Šta zvijezde donose i šta možete da očekujete u sedmici pred nama?

PRED NEKIMA TURBULENTNI DANI Rakovima veza tone u monotoniju, Vage se uspavale na poslu
FOTO: SHUTTERSTOCK

Ovan

Nakon kraćeg odmora opet ste u punoj formi za rad. Za pokretanje sopstvenog biznisa treba sačekati dok se ne ispune svi uslovi i dok se ne stekne finansijska stabilnost. U ljubavi vam dobro ide, čak i bolje nego što ste se nadali. Oni koji su slobodni imaju nekog na umui ta osoba vam ne izlazi iz glave. Dobro se osjećate ove sedmice, piše Luftika.

Bik

Dosadilo vam je da podučavate mlađe kolege. Imate osjećaj kao da drugi nemaju poštovanja prema vama. Gledajte da iskoristite svaku šansu koja vam se ukazuje na poslovnom planu. U ljubavi ove nedjelje, ukoliko ste u stabilnoj vezi možda je vrijeme da razmislite o tome da je i ozvaničite. Osjećate umor, nađite vreme za sebe.

Blizanci

Ne odustajete od cilja, jer iako vam djeluje da vam ništa ne ide, zapravo su zvijezde na vašoj strani. Kada je u pitanju emotivni život maštate o romantičnom putovanju, ali čekajte pravi datum za to. Ljubav cvjeta ove nedelje. Zdravlje – više vježbajte.

Rak

Ukoliko želite da bude dobra energija na poslu, morate prvo poći od sebe. Ponudite osmjeh saradnici,a pa će vam oni osmjehom uzvratiti. Na polju ljubavi, vaša veza tone u monotoniju, gledajte da učinite nešto kako bi obe strane osjetile zadovoljstvo u vezi. Rakovi koji su sami biće raspoloženi za flert i nova poznanstva ali neće imati puno sreće. Više šetajte.

Lav

Vrijeme je za nove poslovne poduhvate, a vi ste dobili potrebnu energiju sunca koja je vašem znaku nedostajala. Sada samo naprijed. Uživate u odnosu sa partnerom. Ne možete baš da povjerejute u to što vam se trenutno dešava na polju ljubavi. Oni koji su sami dobiće priliku da svoj status promjene. Dobro se osjećate.

Djevica

Tražite posao koji bi vam najviše odgovarao, ali kao da ste pretjerano neodlučni. Ne pada sve s neba, zato dobro razmislite. U ljubavi vam dobro ide ove njedelje. Sada imate ono za čime ste tragali duži period. Samo tako nastavite, jer znate šta radite. Smanjite obroke i pripazite na svoje zdravlje.

Vaga

Usporeni ste, a to nikako nije dobro za posao koji radite. Svi čekaju na vas, a vama nedostaje motivacije i inspiracije. Morate mijenjati loše navike. U vaš život ulazi jedna osoba koja mrsi konce na vašem ljubavnom planu. Pazite se, ko se igra vatrom taj se i opeče. Dobro se osjećate.

Škorpija

Još jedna radna sedmica koja vama ne pada ni malo teško. Vi imate razrađeni sistem kako da što lakše pregurate period od ponedjeljka do petka. Samo tako nastavite. U ljubavi vam ove sedmice ne ide toliko dobro kao na poslovnom planu. Treba vam prostora da razmislite u čemu griješite. Boravite više na svježem vazduhu.

Strijelac

Vašu negativnu energiju prenosite i na posao, što dodatno pogoršava situaciju. Šta god da se dešava spustite loptu. Konačno velika promjena na vašem ljubavnom planu. Osjećaćete se dobro i to će ostaviti utsak na suprotan pol. Zdravlje vam je dobro.

Jarac

Finasijska situacija je malo lošija, ali vi nećete dozvoliti da se taj period produži, jer znate kako da je poboljšate. Partner vam je podrška pa čak i u ovim trenutcima koji nisu ni malo romantični. Oni Jarčevi koji su singl zabavljaće se u izlascima. Zdravlje – moguća je nesanica.

Vodolija

Vama kako da je malo odmora pa ste riješili da ga još malo produžite kako biste prikupili potrebnu energiju. Na ljubavnom planu vam se smješe nova dešavanja i to već početkom nedjelje. Oni koji su već u vezi imaće miran period. Osjećate se dobro.

Ribe

Ponovo radite ono što volite i to vas ispunjava. Iako ste se plašili da preuzmete dodatnu odgovornost, ovaj posao je pravi za vas. Partner vas razumije i umije da vas obraduje kada ste nerasploženi pa će tako biti i ove nedjelje. Zdravlje dobro, ok se osećate, piše Noizz.rs.