Zabava

PRED SAM ULAZAK U ZADRUGU SA UNUKOM ŽELJKOM Marija Kulić objavila fotografiju sa mlađom kćerkom

Majka Miljane Kulić, Marija Kulić i njen unuk Željko prije više od mjesec dana napustili su Bijelu kuću jer je dječak dobio boginje, a u subotu bi trebalo ponovo da se vrati na imanje.

PRED SAM ULAZAK U ZADRUGU SA UNUKOM ŽELJKOM Marija Kulić objavila fotografiju sa mlađom kćerkom
FOTO: TV PINK/SCREENSHOT

Poslije dužeg vremena, Marija oglasila na svom Instagram profilu gdje je objavila fotografiju sa kćerkom Anom, prenosi Blic.

– Moja lutkica – napisala je Marija u opisu objave.

Inače, Ana je fitnes trener, te na njenom profilu na Instagramu možete vidjeti razne fotografije iz teretane kao i podržavanje zdravog života. Za razliku od Marije i Miljane, Ana ne voli da se medijski eksponira, a mnogi komentarišu da dosta podsjeća na majku.

Miljana je nakon kiretaža otkrila da sestre ne govore sa njom, i da su po njenom dolasku u rodnu kuću u Nišu otišle u sobe kako ne bi bile sa njom.

– One ne razgovaraju sa mnom, ljute su i jedna i druga, nisu izašle iz sobe, osim da vide Željka. Kažu mi da se liječim, a ne da se blamiram. Tata ništa… Isto što i uvijek, ili da se unormalnim, ili da se ne vraćam. Rekla sam da ne mogu da se unormalim, ali mogu da se opametim – rekla je Miljana nedavno.