Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“PREVIŠE SAM LIJEPA I ZGODNA ZA PRAVU LJUBAV” Voditeljka izjavom pokrenula LAVINU KOMENTARA (FOTO)  

Zabava
Autor:

Foto: Screenshot Youtube

Ona je majka dvoje djece, bikini model i singl žena, a kaže da je sama jer je previše lijepa da bi pronašla ljubav.

Džena Tompson (36) iz Eseksa je to izjavila uživo, pred kamerama, gostujući u jutarnjem programu i cijela nacija je krenula u polemiku. Opšti zajednički zaključak je da nije “prelijepa” već previše sebična i opsjednuta samom sobom.

Džena je u gostovanju izjavila da njena ljepota plaši ozbiljne i dobre muškarce, te je zato sama.

– Ja sam trenutno na vrhuncu svog života, i mentalno i fizički. Vodim računa o sebi i prezgodna sam. Uspješna sam i nezavisna i ne vidim zašto bih morala da to krijem kako ne bih uplašila nekog muškarca – kaže ona.

Džena kaže da je bila potpuno svjesna koliko je kontroverzna njena izjava, ali kaže i da stoji i za nje, čak i sada kada joj dnevno stigne na stotine uvreda na društvenim mrežama.

– To me ne dotiče. Imam debelu kožu, a i mračan smisao za humor. Teško je uvrijediti me i ne shvatam lično te uvrede koje mi stižu – kaže ona u razgovoru za medije.

Džena je poprilično popularna na Instagramu, ali kaže i da nije oduvijek bilo tako.

–  Dok sam odrastala, uvijek sam sebe doživljavala kao ružno dijete. Bila sam nesigurna zbog gluposti, recimo zbog svog velikog čela. Danas više nemam komplekse, naprotiv. Volim sebe, a ljudima se to ne dopada. Druge žene naročito ne podnose samouvjerene žene. Naravno, ni muškarci nisu cvjećke. Pišu mi da “ionako baš i ne izgledam nešto”, ili da sam plitka.

A Džena je objasnila i kakvog to muškarca traži.

– Volim zgodne istetovirane muškarce, koji redovno idu u teretanu. Treba mi neko s kim ću se povezati na dubljem nivou, neko s kim mogu da razgovaram. Zato volim istetovirane tipove, oni su obično vrlo pametni i umjetnički nastrojeni – izjavila je.

(Žena Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO