Zabava

PRIJATELJI JOJ ZABILI NOŽ U LEĐA Katarinu Grujić varao dečko, a ona za to saznala POSLJEDNJA

Iako bi mnoge žene kada vide Katarinu Grujić pomislile da sigurno ne postoji muškarac koji bi joj bio nevjeran, to se ipak dogodilo.

PRIJATELJI JOJ ZABILI NOŽ U LEĐA Katarinu Grujić varao dečko, a ona za to saznala POSLJEDNJA
FOTO: ZORAN ILIĆ / RAS SRBIJA

To sam saznala poslije raskida, ali šta mogu, bilo pa prošlo. Svako je otišao svojim putem. Da sam u tom trenutku saznala da me dečko vara, ne bih mu oprostila. Što se tiče prevare i sličnih stvari, možda, kažem samo možda treba da se oproste ako ste dugo u braku i imate djecu, jer ste proveli toliko godina zajedno, ali u vezi ne bih prešla preko prevare – otkriva nam pjevačica koja dodaje da je bila ljuta što je prijatelji nisu obavijestili na vrijeme:

– Neki prijatelji su čak ćutali i krili to od mene. Iskreno se ljutim, ja da sam saznala, odmah bih rekla svom prijatelju. Ali svi smo različiti. Nekome da kažete, on bi se naljutio. Ja se ne bih naljutila, ali voljela bih da sam na vrijeme znala s kim imam posla.

S druge strane, Katarina je za Blic rekla da li je ona nekada bila tuđa, u maniru istoimene pjesme koju je snimila.

– Nisam tako nešto uradila, ali kao što govorim u svojoj pjesmi, doživjela sam da ljudi, prijatelji bivšeg momka, neću sada da navodim kojeg, mislili su da sam tuđa, da nisam njegova, da ga varam sa svima, a ja sam uvijek bila njegova.

Kaća je na snimanju spota za pjesmu “Tuđa” bila odjevena u čipkani veš, a priznaje se tako oblači u domu.

– Kada se probudim, skuvam kaficu, uživam, gledam televiziju. Neki veliki ogrtač, čipkani veš, krzno, dijamanti, tako izgledam kod kuće. Više volim kada na prvi dejt odem sa muškarcem da budem zakopčana do grla, da se iznenadi kada me vidi bez odjeće – dodaje pevačica.

Uprkos tome što vodi računa o zdravlju, Grujićeva se ponovo razbolela.

– Radila sam tri-četiri dana zaredom, nisam spavala uopšte, sinoć sam kasnije legla, a i hladan je vazduh. Razboljela sam se – dodaje ona.