Zabava

"Prvom i drugom djetetu nisam bio otac" Kristijan Golubović progovorio o trećem sinu kojeg je dobio sa 28 godina mlađom suprugom

Bivši robijaš Kristijan Golubović dobio je drugo dijete sa 28 godina mlađom rijaliti učesnicom Kristinom Spalević.

Kristijan Golubović i Kristina Spalević
FOTO: SNEŽA KRSTIĆ / RINGIER

Kristina je nedavno na svijet donijela i drugog sina, kom su dali ime Kiril. Kristijan je otkrio kako se osjećaju on, Kristina i beba danas, kao i kako funkcionišu sad kao porodica bogatija za jednog člana.

– Učestvujem totalno u svim funkcijama koje jedan otac i roditelj može da doživi, jer ja prvo i drugo dijete sam nažalost bio po robijama i nisam uspio adekvatno da im budem otac. Zaista je bilo teško, ono prije iskustvo. E sada je sve nešto novo, puno teže, ali na neki način slađe jer shvatam šta znači biti pravi roditelj – rekao je Kristijan.

Pročitajte još

On je otkrio i da li stiže da spava.

– Pravo da ti kažem sam rob nespavanja i kada ne mogu zbog njih da spavam, nekako sebe nateram da znam da je najviša obaveza i da treba da budem budan. Ja sam u životu ne spavao zbog svojih trauma i mnogo čega drugog i svi su mi govorili: “Da spavaš bre čovječe”, međutim, sada se desilo da tek sada ne spavam u životu. Kristina je malo škakljiva što se tiče nespavanja, hvala Bogu da me prati sada, u početku je bila spavalica, nije mogla da se navikne i sada dijeli sa mnom te slatke muke – istakao je bivši zadrugar.

Kristijan Golubović
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ / RINGIER

Kristijan Golubović je otkrio kako su došli na ideju da drugom sinu daju ime Kiril.

– Samim tim što sam bio Kristijan Aleksandar i svi se čudili odakle mi dva imena i kako se ja usred Srbije zovem Kristijan i izmišljali da je to katoličko, da to nije ovako ili onako, cijeli život sam želio da moja djeca imaju drugačija imena od druge djece, da ne bude stereotipa, nikada nisam bio stereotipan. Birali smo uvijek imena koja su posebna. Kirilo i Metodije su osnivači ćirilice, pravoslavnog pisma, a Kiril je onako skraćeno od Kirilo više je onako rusko, grčko, a opet vizantijsko i pravoslavno – zaključio je Kristijan za Pink.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije