Zabava

Prženje hrane u kući Đokovića zabranjeno: Dijana često KRŠI PRAVILO, djeca je stalno tjeraju da im sprema ovo

Nije tajna da su i proslavljeni teniski šampion Novak Đoković i njegova supruga Jelena godinama na veganskoj ishrani o čemu su i više navrata javno pričali.

Prženje hrane u kući Đokovića zabranjeno: Dijana često KRŠI PRAVILO, djeca je stalno tjeraju da im sprema ovo
FOTO: MILAN ILIĆ/RINGIER

Sa druge strane, postavljalo se nebrojeno puta i pitanje da li se tako hrane i njihova djeca, sin Stefan i kćerka Tara. Mnoge je zbunila i izjava Novakove majke Dijane, koja je jednom prilikom otkrila da “krši pravila” svog sina, jer joj unuci često traže da im pravi “prave palačinke, a ne bezglutenske”.

– Vole moje čuvene palačinke. Uvijek se čuje: „Bako, spremi nam palačinke!“, pa se onda nadmećemo: ‘Koje ćete, bezglutenske ili normalne’, a Stefan kaže: „Bako, normalne, pusti te bezglutenske – ispričala je uz osmijeh Dijana Đoković.

Pročitajte još

Odgovor na to kako se zapravo Stefan i Tara hrane, dala je upravo Jelena i to još tokom karantina, 2020. godine, kada je na Instagram “live”-u odgovarala na pitanja pratilaca,prenosi Blic.

– Stefan je imao normalnu ishranu sa mesom i ribom prvih godinu i po dana, a onda je prešao na biljnu ishranu i mnogo se dobro osjeća, zdrav je, a Tara je od početka do kraja, samo na biljnoj ishrani, hvala Bogu nikada nismo imali problema sa njenim zdravljem. Djeca su potpuno na biljnoj ishrani, bez ikakvih problemčića, jedu krompire kao ludi i krastavce i šargarepe. Dosta im dajem i smutije i zeleniš, sve to izblendam, neka djeca su geniji i odmah sve jedu, moja djeca ne jedu još zelene salate, ali ne paničim jer im to dajem kroz suplementaciju ili šejkove. I ne pržimo, već kuvamo, jedu kuvani krompir ili pire – objasnila je Jelena. Kada je Stefan bio mali, Jelena je pričala o tome i kakve mu kašice sprema. “Pire od banane i avokada je uvijek dobro riješenje”, objasnila je Jelena i istakla da hranu zasladi, kada je potrebno, medom, rogačem u prahu, sirupom agave, javorovim sirupom.

– Volim sve da spremim uveče jer je moj mališan jutranja ptičica puna energije čim se probudi. Zato planiram jutarnje obroke za sve nas u večernjim satima. Potrebno mi je pet minuta – govorila je Jelena i savijetovala drugima da se igraju sastojcima, dodajući da ukusna hrana ne mora da bude prerađena, već to može biti svieža i zdrava.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije