Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“RANE BOLE, ALI ZACIJELIĆE” Potresne poruke majke žene koju je Srbin iz Las Vegasa PREBIO BEJZBOL PALICOM

Hronika
Autor:

Foto: Profimedia, Facebook, Lvmpd/RAS Srbija

“Ovo je za tebe, za ženu koja se razočarala u život, koju su povrijedili ljudi koje je najviše voljela, za ženu koju su izdali, kojoj su slomili srce, za ženu koja misli da neće moći da voli… Mnogo je vas ovdje, zar ne? Iza profila želite da budete srećne, da niko ne primjeti vašu tugu, nemojte plakati, nemojte biti tužne… Naučile ste lekciju.”

Ovim riječima povodom tragične smrti svoje kćerke Zvjezdane Bencun obratila se njena majka Mirjana Kostić, objavivši fotografiju umrlice.

Zvjezdanu Bencun je suprug Slobodan Miljuš (37) krvnički pretukao i to naočigled njihovog 12-godišnjeg sina. Od posljedica stravičnih povreda nesrećna Zvjezdana preminula je nešto kasnije u bolnici. Svirepo ubistvo dogodilo se u kući u kojoj su zajedno živjeli u Las Vegasu, a kako se sumnja, motiv ubistva bilo je to što je Zvjezdana zatražila razvod od Slobodana.

Da tragedija bude još veća, svađi koja je kulminirala do prebijanja a potom i ubistva, prisustvovao je njihov stariji sin (12). Dijete je, vidjevši šta se dogodilo, alarmiralo policiju.

Foto: Facebook screenshot

Kako su mediji prenijeli, policija je dječaka pronašla na obližnjoj pumpi i kada im je dijete ispričalo šta se dogodilo, svi zajedno uputili su se ka kući u kojoj su zatekli jeziv prizor – Zvjezdana je okrvavljena ležala na krevetu, a pored nje je ležao Slobodan.

Ova stravična smrt zatekla je Zvjezdanine bližnje. Njena majka objavila na svom Fejsbuk nekoliko fotografija i objava, govoreći o bolu koji osjeća zbog gubitka svoje nasljednice.

– Rane bole, ali će zacijeliće, nekome prije, nekome kasnije… samo vjerujte, jer i vi ste stvorene da budete voljene i srećne… I vi ćete nekome biti princeza … Borite se za sebe, čak i kad niko nije na vašoj strani – napisala je Zvjezdanina majka.

Slobodan je Zvjezdanu prebio bejzbol palicom prilikom čega joj je nanio smrtonosne povrede glave. Odmah nakon što je policija upala u kuću uhapsila Slobodana koji je u tom trenutku ležao pored krvave Zvjezdane.

Prijeteće poruke i psovke na ubicinom profilu

Na Slobodanovom Fejsbuk profilu od trenutka kada je objelodanjena vijest o gnusnom zločinu koji je počinio, ne prestaju da se ređaju uvredljivi komentari i prijetnje drugih korisnika mreže.

Tako je na obavještenju o novom radnom mjestu koje je objavio prije oko mjesec dana nekoliko osoba napisalo: “Sada ćeš da provedeš život u zatvoru, neka ti bog oprosti”, “Zašto bi uradio ovako nešto?”, “Psihopato, skote”, “Bezvrijedno go**o”, “Crkni u zatvoru majmunčino”, samo su neke od poruka koje su ostavljene Slobodanu.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO