Zabava

RASKRINKANI Ovo je razlog zbog kog su Ana Korać i David Dragojević ušli u Zadrugu

Ana Korać i David Dragojević u stabilnoj su emotivnoj vezi, a planiraju i zajedničku budućnost, potvrdio je prijatelj zadrugara iz Veternika, dobro upućen u njihove privatne stvari.

RASKRINKANI Ovo je razlog zbog kog su Ana Korać i David Dragojević ušli u Zadrugu
FOTO: MILAN ILIĆ/RAS SRBIJA

Naime, oni su romansu započeli u drugoj sezoni rijalitija “Zadruga”, a nastavili je u trećoj, gdje u odnosu na ostale takmičare šoua u Šimanovcima djeluju kao jedan od najskladnijih parova.

Ana i David ušli su u rijaliti kako bi zaradili novac za splav koji planiraju da otvore u Beogradu. Ideja je bila Davidova, on smatra da je dovoljno ljudi upoznao i sklopio kontakte da bi mogao da privuče klijentelu za takvo mjesto. On i Koraćeva vole život na visokoj nozi, izlaske i provod, tako da bi tom idejom objedinili sve ono što ih ispunjava, a pritom i zaradili. Dragojević je ušao ponovo u rijaliti svjestan toga da će, kao stari učesnik, dobiti veći honorar nego ranije, a kada je sve stavio na papir, shvatio je da bi to bila ozbiljna cifra, sa kojim bi mogao da sam započne biznis u ugostiteljstvu – rekao Dragojevićev dobar prijatelj koji je odlično upućen u ono što se dešavalo prije “Zadruge”, prenosi Pulsonline.

Prihvati notifikacije