Zabava

RASLA JE U SIROMAŠTVU Bivša srpska snajka je željela da postane KALUĐERICA, a danas je svjetska zavodnica

Popularna ljepotica Andriana Lima je bivša srpska snajka, a malo ko zna da je ona imala teško djetinjstvo i odrastala u siromaštvu.

RASLA JE U SIROMAŠTVU Bivša srpska snajka je željela da postane KALUĐERICA, a danas je svjetska zavodnica
FOTO: GETTY IMAGES, ANDREW H. WALKER / PROMO / RAS SRBIJA

Lima je rođena u Salvadoru, u Brazilu, 12. juna 1981. godine. Njeni roditelji su Nelson Tores i Marija das Grakas Lima. Kada je Adriana imala samo šest mjeseci, njen otac je napustio porodicu, zbog čega je Maria bila primorana da sama odgaja manekenku.

Limin otac Nelson Tores, socijalni radnik, ostavio je Mariju kada bila u šestom mjesecu trudnoće. Kada je mala Adrijana došla na svijet njena majka se povjerila prijateljima da je rodila djevojčicu koja liči na malu vučicu.

Kada sam rodila Adrijanu, prvo sam primijetila njene prodorne vučje oči, pomislila sam da sam rodila malu vučicu, malog đavola – rekla je Marija, ne sluteći da će upravo te prodorne Limine oči biti njena karta za uspjeh u svijetu svjetskog modnog biznisa, piše Blic.

Adrijana je rasla u malom siromašnom domu u brazilskom gradu Salvador. Djetinjstvo je provela družeći se sa djecom iz lokalnog sirotišta. Vaspitana je u katoličkom duhu i zbog takvog vaspitanja u maloj Adrijani rodila se želja da postane kaluđerica.

Nakon devet mjeseci zabavljanja, Adriana Lima se zaručila za srpskog NBA igrača Marka Jarića, u junu 2008. godine. Par se vjenčao na Dan zaljubljenih naredne godine, ali njihova ljubav ipak nije opstala.