Sudbine

RASPJEVANI ZIDAR Pobjednik popularnog takmičenja umjesto pjevanja izabrao da moleriše, zida i majstoriše

Kada se raspjevani zidar iz Makedonije pojavio u šouu „Nikad nije kasno“, mnogi su ostali zatečeni nevjerovatnim talentom i skromnošću kojom odiše Bejhan Ramov.

Bejgan Ramov
FOTO: BEJHAN_RAMOV/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Iz kruga u krug takmičenja oduševljavao je region pjesmama Šerifa Konjevića, inače njegovog idola, zatim pobijedio u takmičenju i u jeku popularnosti se povukao sa scene.

Iako su mu mnogi predviđali da će naslijediti Šerifa, Bejhan je odlučio da u Makedoniji vodi drugačiji život. Umjesto da snimi autorsku pjesmu riješio je da je se vrati svom primarnom poslu – zidarstvu, koji zapravo i nikad nije želio da ostavi.

– Zdravo sam, radim, a i dalje pjevam – odgovorio je Bejhan na pitanje kako je, dok je na drugo da li planira da zbog popularnosti i pevanja ostavi zidarstvo, odgovorno negirao.

– Ne, ja sam davno rekao da me ne hrani pjevanje, mene hrani moj posao, znoj, te se i dalje bavim građevinskim radovima. Zidam, molerišem, majstorišem, ne odustajem od toga, a pjesma kao pjesma – uvijek je tu. Za nju uvijek ima mjesta mimo mog primarnog posla – rekao je Bejhan.

Bejhan je istakao da i dalje ima snage da zida i moleriše, kao i da svoje kolege sa građevine redovno časti pjesmom, piše Grand.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu