Magazin

RECEPT ZA PROPAST Ovo su 3 najgore bračne kombinacije po horoskopu

Ne zna se šta je gore, da uplovite u bračne vode ili da budete u kombinaciji sa ovim horoskopskim znacima.

brak
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

Prije nego kažete sudbonosno “DA”, pročitajte šta kažu zvijezde.

Rak i Ovan – Propala investicija

Ovan je, zbog svog pionirskog karaktera i zbog svoje impulsivnosti, solo igrač.

Daje mnogo, ali takođe očekuje mnogo. Strastven je i otvoren, jasno i precizno govori svoje mišljenje. To su vrline koje u isto vreme mogu da budu i mane. Ako nemate snage da pratite Ovna, da uzvratite ljubav istom energijom, on se lako okrene i ode! Napušta sa grubim i direktnim riječima. Nikad se ne vraća. Ovan je jak, grub, sa brzim reakcijama.

Rak je senzualan i nježan, dovoljna je jedna gruba riječ Ovna i Rak se zatvara u svoj oklop! Tada osjeća bol, povlači se i pati. Ovan to ne osjeća, smeta mu povlačenje Raka, i tako se polako udaljavaju jedno od drugog. Tu se njihova bračna priča završava.

Pročitajte još

Škorpija i Lav – Recept za katastrofu

Lav je lider. Kralj svog života i predvodnik svog čopora. Dostojanstven, ali u isto vrijeme najsuroviji znak. Ako mu je partner Škorpija to je recept za katastrofu. Oba znaka su izuzetno jaka, imaju brutalan karakter, a kada se osjećaju ugroženo napadaju bez razmišljanja svim sredstvima. Lav svojom intelektualnom surovošću, a Škorpija svojim otrovom.

Ribe i Škorpija – Tu je brutalnost

Škorpije su na prvom mjestu brutalne sa svojom intuicijom, i  jake do srži sa svojim ljubavno seksualnim emocijama. Škorpija je nepobjediva. Riba je sanjar, koja je često u svom svijetu i svojim mislima i kojoj nije strano da slaže. Kada to osjeti Škorpija, slijedi napad. Tim pristupom Škorpija emotivno i moralno rastrgne Ribe, piše Krstarica.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije