Zabava

Sa njima jednostavno nema rasprave: Tri horoskopska znaka koja misle da su uvijek u pravu

Sigurno ste kroz život upoznali ili imali nekoga ko misli da je uvijek u pravu, čak i onda kada to sigurno nije.

Sa njima jednostavno nema rasprave: Tri horoskopska znaka koja misle da su uvijek u pravu
FOTO: SHUTTERSTOCK

Provjerite da li ste vi među ovim pametnim znakovima.

Djevica

One su briljantne. Pod vladavinom Merkura, planeta intelekta i razmijene informacija, uvijek iznose intrigantne činjenice i obasipaju svojom duhovitošću. Da, oni možda jesu gosti za poželiti ali kada je riječ o razgovora, ako se s njima upustite u dubokoumne razgovore mogli biste naići na prepreku. Oni uvijek imaju preporuke ili će vam davati instrukcije o tome kako ste mogli nešto bolje da napravite. Primjer – “Daj da ti pokažem bolji način za sječenje avokada”. Djevicama je stalo do vas, ali one jednostavno uvijek moraju da budu u pravu.

Lav

Ponosnim Lavovima jedina stvar koja je gora od greške je da priznaju da griješe. Vatreni znakovi ulivaju strast i moć u svako područije njihovih života. Lavovi vole da se zabavljaju, vole da pokazuju svoj talent drugima, a dokazuju ga i sebi. Ovi znakovi stoje uz svoje prijatelje, porodicu i naravno, uz lično mišljenja.

Kada Lav priča i kad shvati da ga neko čuje i zapravo razumije on će biti ispunjen. On je najimpresivniji u prostoriji ali njegovo mišljenje se uvijek mora da čuje i ono najbitnije, uvijek mora da bude kako on kaže. Drugačije ne postoji.

Vodolija

Kao znakovi, oni su duboki mislioci koji ispituju vjerovanja i prakse koje drugi slede instinktivno. Kada razgovarate s Vodolijama uvijek postoji “zašto”. Primjer – “Zašto su neke životinje kućni ljubimci, a druge večera”, “Zašto društvo cijeni nauku više od umjetnosti?” i slično. Svako ko s njima ne deli inovativne ideje i mišljenja nije u pravu, a oni tako gube priliku za razumjevanje drugih, piše Pure Wow, piše Noizz.rs.

Prihvati notifikacije