Zabava

"Sa Pejom sam legla prvu noć u krevet" Zlata Petrović sa 18 godina bila već u trećem braku, pa otkrila da je SINA DOBILA IZ ŠEME sa voditeljem

Folk pjevačica Zlata Petrović ima veoma buran život. Prvi put se udala kao maloljetna, a sa 18 godina je već bila u trećem braku.

Zlata Petrović raširenih ruku
FOTO: OLIVER BUNIĆ/RINGIER

Ona je oduvijek intrigirala javnost svojim izborima partnera, a o svojim emotivnim odnosima uvijek je otvoreno govorila.

Zlata Petrović je otkrila da je sa jednim bivšim suprugom, voditeljem Zoranom Pejićem Pejom, bila samo u šemi, a na kraju su završili u braku i dobili sina Jovana.

Pročitajte još

– Svako je gospodar sebe i svog života. Da ti kažem, zašto da ne? Sve što ti prija u datom trenutku uradi. Šta uopšte znači kombinacija? – kazala je prvo.

– Ja sam sa Pejom legla prvu noć u krevet, bila je kombinacija i mi smo dobili dijete. Na kraju smo bili muž i žena. Jednostavno pravila ne postoje. Naravno da je bolje da se prvo upoznate i uvijek sam za to, ali se dešavaju i ove druge stvari – dodala je nedavno Zlata.

Zlata Petrović i Zoran Pejić
FOTO: ZORAN ILIĆ, MILAN ILIĆ/RINGIER

Podsjetimo, Peja se nedavno razveo od znatno mlađe žene i kaže da među njima nakon svega nema zle krvi, da su se rastali kao pravi prijatelji i drugari uz kafu i da su i danas u dobrim odnosima, piše Grand.

– Rastali smo se uz jednu kaficu, sjeli smo ujutru i svako je krenuo svojim životom. Ne zamjerite što je ovako javno govorim, ali da ne bih svima objašnjavao pojedinačno. Nema tu nikakvog prljavog veša, ničeg lošeg, rastali smo se kao veliki prijatelji i drugari – zaključio je Peja.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije