Zabava

“SA PETICE NA SEDMICU” Dara Bubamara donijela odluku, ponovo ide POD NOŽ

Dara Bubamara (43) donijela je odluku da ponovo ugradi silikone kako bi imala najveće grudi na estradi, pišu mediji. Zakazala je operaciju i namjerava da sa petice pređe na sedmicu.

“SA PETICE NA SEDMICU” Dara Bubamara donijela odluku, ponovo ide POD NOŽ
FOTO: DARABUBAMARA_OFFICIAL/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Hirurg joj je savjetovao da više ne povećava grudi, jer bi mogla imati problema sa kičmom, ali je odlučna kako će do Nove godine imati nove grudi.

Moja Dara je posljednji put povećala grudi prije pet godina, a sad je ponovo bila kod plastičnog hirurga. On joj je rekao da bi mogla imati problema sa kičmom. Ona već sada ima velike grudi i često se žali kako je poslije treninga i napornih nastupa boli, ali ne želi poslušati savjet doktora – ispričala je njena prijateljica.

Dara je u prošlosti imala male grudi, a među prvima na estradi je ugradila silikone. Do sada ih je mijenjala pet puta i kaže kako svaki put želi sve veće. Navodi kako su muškarci oduševljeni njenim grudima.

Jedan od vodećih britanskih tabloida Daily Star raspisao se nedavno o tome kako su fanovi na društvenim mrežama optužili Daru da se previše zaigrala fotošopom u pokušaju da poveća grudi. Ipak, zna ona šta pali kod naroda i medija, nema Dara problema sa objavljivanjem golišavih fotki, kao ni sa njihovim dijeljenjem.

Njene gole fotografije isplivale su u javnost još 2015., kad je pjevačica tvrdila da joj je aferu smjestio jedan fudbaler. Mediji se se raspisali tad kako su poruke i fotografije namijenjene njenom 17 godina mlađem ljubavniku. Ipak, pjevačica je to demantovala te tvrdila da su poruke bile isključivo za njenog supruga Milana, od kojeg se poslije razvela.

(Avaz)

Prihvati notifikacije