Zabava

Saša Popović progovorio o Karleuši "Jelena je falsifikovala rezultate gledanosti. To je njena propast"

Sezona "Zvezde Granda" počela je sa emitovanjem prošlog vikenda u istom terminu kao što to čine godinama.

Saša Popović progovorio o Karleuši "Jelena je falsifikovala rezultate gledanosti. To je njena propast"
FOTO: ZORAN ILIĆ/RINGIER

Na drugoj televiziji, isti dan, u isto vreme, pjevačica Jelena Karleuša imala je promociju svojih novih albuma.

Gledanost obe televizije bila je glavna diskusija na društvenim mrežama u datom periodu. Karleuša je objavila kako je njen šou najgledaniji na televiziji, dok je Grand objavio da su oni najgledaniji.

Jelena Karleuša je naravno falsifikovala rezultate, objavila da je u regionu bila najgledanija, to je zaista jedan skandal. Zovite nju i pitajte zašto to radi. Ja sam došao kod vas i mnogi drugi, neka dođe ona i kaže zbog čega je falsifikovala rezultate. Još jednom ću ponoviti, ZG su imale 23 odsto šera, a ona šest odsto, znate li šta je šest odsto na nacionalnoj frekvenciji, to vam je kao statistička greška! U Makedoniji, mi smo imali 37 odsto, a ona svega sedam. U Bosni imali smo 31.2 odsto, a ona 0.2%. To je takva razlika, to je njena propast i sramota za tu televiziju- započeo je Popović, pa nastavio:

– Ona sada može da priča sve najgore o ZG i meni, gotovo, ovo joj u CV ostaje. Njen motiv je to što ona misli, dok je bila u Zvezdama Granda da je zbog nje bilo najgledanije. Jeste, bili smo najgledaniji, ali i prije i posle nje smo najgledaniji. U ovoj novoj postavi smo gledaniji nego kada je ona bila. Narod nju neće – izjavio je Saša za Kurir.

Pročitajte još

Potom je izrazio žaljenje prema JK, pa je rekao da je imala nerealne uslove da bude žiri, a smatra da je najviše boli jer je na njeno mjesto došla Ceca Ražnatović.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije