Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

SASVIM ISKRENO Kaja o drugom djetetu, trećem braku, ali i prostituciji

Zabava
Autor:

Foto: Milorad Milanković/RAS Srbija

Pjevačica ističe da ne može sebe da zamisli pored bebe iako iz prvog braka ima odraslu nasljednicu i otkriva da suprug ne insistira na tome da mu rodi dijete.

Iz propalog braka sa Nikolom Dragojlovićem Katarina Ostojić ima kćerku Nikolinu, koju je rodila sa 19 godina. Nakon toga pjevačica je još jednom neuspješno stala na ludi kamen, a sada uživa u trećem braku sa DJ-om Džuniorom Džekom. Iako su u srećnoj zajednici pet godina, Kaja tvrdi da ona i suprug ne razmišljaju o prinovi.

– Najiskrenija da budem, ne želim da rodim drugo dijete. Mislim da se te stvari rade do 30. godine, poslije toga se žene teže odlučuju za to i s godinama je sve teže. Ne mogu da zamislim sebe pored još jedne male babe, nekako sam prerasla to. Sad me interesuju neke druge stvari – kaže Kaja i dodaje da je suprug u tome podržava:

– Moj muž nije neko ko insistira na tome, super nam je ovako. Imamo kucu i moje već veliko dijete.

Pjevačica je nedavno objavila novi spot u kojem izgleda provokativno. Ono što je mnogima zapalo za oko jeste njeno izazovno igranje kroz koje je pokazala da umije da tverkuje.

– Nikad nisam naučila da tverkujem dobro. To je bio jedan od dva momenta kad sam uspjela to da uradim i onda smo ga ubacili u spot, inače nisam baš vična tome. Antitalenat sam za igranje. To sam definitivno potvrdila i zapečatila u šouu “Tvoje lice zvuči poznato”. Instruktori su imali ozbiljne muke sa mnom kad je igranje u pitanju. Tako da definitivno nisam igračica.

Svojim izgledom pjevačica oduvijek privlači ogromnu pažnju. Dok neki tvrde da joj je u tome pomogla plastična hirurgija, drugi smatraju da je na Kaji sve prirodno.

Javnost posljednjih dana bruji o navodima da se mnoge pjevačica bave prostitucijom, pogotovo nakon što je uhapšen makro Mihailo Maksimović krajem februara. Nakon toga u medijima su se pojavili inicijali pojedinih djevojaka koje su umiješane u prostituciju, a neki su u inicijalima K. O. prepoznali Kaju. Ona je sada odgovorila na te navode.

– Nemam komentar na takve stvari. Ne čitam takve stvari niti me one dotiču – izričita je Ostojićeva.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO