Zabava

SEKS NA MERDEVINAMA Sin Dragana Bjelogrlića u VRELOJ SCENI sa lijepom voditeljkom (FOTO)

Voditeljku emisije “Luda narodna noć” na RTS Milicu Tomašević gledaoci imaju priliku da gledaju i u drugoj sezoni serije “Senke nad Balkanom”, u kojoj tumači prostitutku i ima vrele scene sa Aleksejem Bjelogrlićem, sinom Dragana Bjelogrlića koji je krenuo očevim stopama i počeo da se bavi glumom.

SEKS NA MERDEVINAMA Sin Dragana Bjelogrlića u VRELOJ SCENI sa lijepom voditeljkom (FOTO)
FOTO: RAS SRBIJA

Milica Tomašević, koja je po profesiji glumica, već se oprobala u serijama “Vojna akademija” i “Komšije”, a kako kaže nije joj bilo teško da odglumi prostitutku.

Ona se u “Senkama nad Balkanom 2” pojavljuje u petoj epizodi, koja će tek biti emitovana, te vas upozoravamo da slijede spojleri.

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Meni bar nije bilo teško, jer sam na to gledala kao na bilo koju drugu ulogu. Svakoj moraš da se posvetiš, nekoj više, a nekoj možda manje. Bila sam u prilici da razgovaram sa starijim kolegama, uvijek pitam ako mi je potrebna pomoć, a i da ne izuzmem tu mogućnosti da danas možemo da se informišemo na internetu o svemu što nas zanima – rekla je Milica za Kurir.

Odmah na početku snimanja imala je intimne scene sa Bjelinim sinom, i to na merdevinama.

– Prva scena koju sam snimila u seriji bila je scena intimnog odnosa. Rekla sam sebi: „Pa kad igraš prostitutku, šta si drugo očekivala.“ Ne mogu da kažem da mi nije bilo neprijatno, ali neprijatnost je trajala samo dok se ne upali kamera. Kolega Aleksej Bjelogrlić mi je glavni partner i privatno se jako dobro slažemo, tako da je sve bilo baš kako treba – rekla je ona za pomenuti list.

Ovo nije prva intimna scena koju Aleksej ima u “Senkama nad Balkanom 2”. On u prvoj epizodi ima kadrove sa starijom koleginicom Sandrom Bugarski.