Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

SEKS TRAJAO POLA SATA Britanac rođen bez penisa izgubio nevinost u 45. godini

Zabava
Autor:

Foto: This Morning / youtube

Britanac rođen bez polnog organa, kome je u junu ugrađen vještački penis napravljen od njegove kože, konačno je uživao u seksu. Pritiskom na dugme u predjelu prepona, Endru Vordl naduvao je svoj, kako kaže, “apsurdno veliki” novi penis i izgubio nevinost s djevojkom Fedrom Fabijan, s kojom je šest godina u vezi.

Seksualni odnos je trajao oko pola sata i Vordl kaže da je osjećaj bio “fantastičan”.

– Veoma sam zadovoljan njime – kaže Endru, opisujući iskustvo s bioničkim polnim organom.

Dvadesetosmogodišnja Mađarica Fedra kaže da je seks bio “nevjerovatan” i da Endruov penis izgleda normalno, iako je “u erekciji” napumpan slanim rastvorom.

Foto: This Morning / youtube

– Divno je što ne moramo da razmišljamo o starenju i vijagri. Moći će da ima seks i kad je pijan – kaže ona.

Novi polni organ ima sve što je potrebno, što znači da bi par mogao da ima i djecu. Vordl kaže da će se podvrgnuti testovima plodnosti, a ako rezultati ne bude zadovoljavajući, par će usvojiti dijete, piše Blic.

Endru, koji je rođen u Mančesteru i bavi se keteringom, rođen je sa oboljenjem ekstrofija bešike, što znači da su mu se polni organi formirali izvan tijela. Iako je imao jedan testis, nije imao penis.

U prošlosti je zbog toga pokušao da se ubije, ali je 2012. dobio nadu nakon što su su ga uputili kod dr Dena Vuka, urologa Univerzitetske bolnice u Londonu (UCLH). On ga je upoznao s kolegom Dejvidom Ralfom, stručnjakom za genitalnu rekonstrukciju, koji ga je operisao.

Operacija se odvijala u više faza.

Prvo su mu uzeli kožu sa podlaktice i uvili je tako da dobije oblik polnog organa, a zatim pričvrstili. Sljedeći korak bila je ugradnja pumpe koja omogućava da dobije erekciju pritiskom na dugme. U posljednjoj fazi polni organ je bio u erekciji deset dana prije nego što se smanjio.

Prije nego što je mogao prvi put da uživa u seksu, Endru je morao da sačeka šest mjeseci, ali izgleda da se čekanje isplatilo.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO