Politika

"Sigurna sam u podršku naroda" Željka Cvijanović danas posjetila Kneževo (FOTO)

Kandidat SNSD-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Željka Cvijanović izjavila je danas u Kneževu da SNSD bilježi dobre rezultate u ovoj opštini, te da je sigurna da će na predstojećim opštim izborima dobiti veliku podršku naroda.

Željka Cvijanović
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

Cvijanovićeva je navela da u ovu opštinu dolazi sa velikim očekivanjima, te da je sigurna da podrška građana neće izostati.

– Tako je bilo i prethodnih godina, a u narednom periodu namjeravamo zajedno sa lokalnom vlašću da unapređujemo infrastrukturu i stvaramo bolje uslove za život građana – rekla je Cvijanovićeva novinarima prije početka predizborne tribine SNSD-a.

Ona je naglasila da u Kneževu nije izostala podrška republičkih institucija građanima, te da su korisnici različite pomoći i sredstava Vlade Srpske.

– Bilo da je riječ o podsticajima u poljoprivredi, borcima koji su dobili povećanje primanja, ali isto tako i kada je socijalna sfera izašli smo u susret potrebama građana Kneževa – rekla je Cvijanovićeva.

Ona je istakla da je sadašnja vlast ulagala u Kneževo, mijenjala život ljudi nabolje, stvarala uslove za bolju putnu infrastrukturu, te obezbjeđivala sredstva za Dom zdravlja i vrtić.

– Zadovoljstvo mi je što sam kao predsjednik Republike mogla da reagujem i intervenišem kada je riječ o obezbjeđivanju sredstava za taj vrtić, ali isto tako i kada su u pitanju sanacije naših škola – rekla je Cvijanovićeva.

Kandidat SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Izborne jedinice tri Radenko Bubić rekao je da stanovnici Kneževa uz ovu stranku mogu da očekuju dalji razvoj opštine, te da je jedan od prioriteta sanacija puta Karanovac-Kneževo.

Bubić, koji je vlasnik Fabrike obuće “Dermal”, rekao je da je u planu proširenje kapaciteta ovog preduzeća, što podrazumijeva nova ulaganja i zapošljavanja.

Pročitajte još

Nosilac liste SNSD-a za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH u Izbornoj jedinici jedan Nebojša Radmanović rekao je da će se budući poslanici ove stranke, kojih će biti još više u Predstavničkom domu parlamenta BiH, zalagati za mir, stabilnost, ravnopravnost, dejtonsku samostalnost Republike Srpske, za poštivanje Dejtonskog mirovnog sporazuma tačno onako kao što je napisan.

-To će sve biti dovoljno da sačuvamo Republiku Srpsku od napada kojih će biti, a znamo da ih je već bilo. Potrudićemo se da tih napada ne bude i da se pokušamo dogovoriti u Sarajevu kako da svi budemo ravnopravni i slobodni – naveo je Radmanović.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu