Zabava

Silvester Stalone snimio porodični rijaliti šou "Svojoj supruzi prepuštam sve odluke"

Silvester Stalone i Dženifer Fejvin poznati su po dugogodišnjoj ljubavi i skladnom braku. Ipak, najnovijim potezima nagovijestili su da su upali u bračnu krizu.

Silvester Stalone snimio porodični rijaliti šou "Svojoj supruzi prepuštam sve odluke"
FOTO: SILVESTER STALONE/ INSTAGRAM/ SCREENSHOT

Menadžer glumca i dalje demantuje bilo kakve ljubavne probleme svog klijenta, nedavno potezi o kojima su pisali strani mediji naslućuju da je na pomolu velika svađa dugogodišnjih supružnika.

Naime otkriveno je da je Stalone prekrio tetovažu svoje supruge na desnom ramenu, a koju je uradio prije desetak dana. Na mjesto gdje je bio lik gospođe Dženifer došao je voljeni kućni ljubimac, pas sa kojim se pojavio u dva nastavka filma “Roki”.

-Gospodin Stalone je insistirao na poboljšanju tetovaže svoje supruge Dženifer, ali to nije bilo izvodljivo, pa je odlučio da je promijeni – rekao je kratko i jasno njegov potparol i dodao:

-Gospodin Stalone obožava svoju porodicu, a nedavno su zajedno snimili rijaliti šou koji će se prikazivati na Paramauntu.

Sa druge strane, da u njihovom braku ne cvjetaju ruže, nagovijestila je i sama Dženifer, jer više ne prati supruga na društvenim mrežama. Naime, ona je objavila fotografiju sa svojim kćerkama na Instagramu, a ispod napisala simboličan tekst:

-Ove devojke su moj prioritet. Ništa nije važnije od njih. Nas četvoro zauvek – poručila je pozirajući uz prekrasne, sada već odrasle kćeri.

Podsjetimo, glumcu je ovo treći brak, a svoju sadašnju suprugu je upoznao tokom jedne večeri na Beverli Hilsu 1988. godine dok je ona radila kao model.

Zaljubili su se, ali njihova veza brzo je pukla jer ju je glumac ostavio putem brzojava nakon što mu je manekenka Dženis Dikinson javila da je rodila njihovu ćerku.

DNK test je pokazao da dijete ipak nije njegovo, pa su raskinuli.

Sa Dženifer Flejvin se ponovo spojio 1997. godine i tada su odlučili da se vjenčaju. Ceremonija je održana u hotelu Dorčester u Londonu, a budući da su Stalonea tada znali kao velikog zavodnika, niko im nije predviđao dug brak.

-Nisam naivna, znam kako bi sve ovo moglo da se završi. On ima 45 godina i ne mogu da ga mijenjam. Takav je. Pa ipak, nije onakav kakav mislite. Pet od sedam noći provodimo zajedno u krevetu i zaista ne znam kada bi našao vremena da me vara – rekla je svojevremeno Dženifer.

I zaista, od svih Silvesterovih brakova, ovaj sa Fejvin se održao dugih 25 godina.

Postali su sinonim skladnog odnosa, sve do sada, prenosi B92.

-Trebalo mi je 19 godina da shvatim da je ona uvijek u pravu. Shvatio sam da žene imaju dar, barem Dženifer, za donošenje nevjerovatno obrazovanih, mudrih i pametnih odluka. Dok ja uvijek skočim bez gledanja, ona uvek pogleda i nikad ne skače. Nevjerovatno je sigurna. I zato joj sada prepuštam odluke – rekao je prije nekoliko godina 76-godišnjak.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu