Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

SJEĆATE LI SE MADAM PIANO? Promijenila je ime i zanimanje, a ovako danas izgleda!

Zabava
Autor:

Foto: Youtube Screenshot

Ljiljana Rančić, poznatija kao Madam Piano, važila je za jednu od najtalentovanijih pjevačica domaće pop i etno muzike tokom devedesetih godina, kao i početkom prošle decenije. Ipak, 2003. godine ova pjevačica odlučila je da se povuče sa javne scene, ali nije prestala da se bavi muzikom u potpunosti.

Madam Piano nastupa na raznim muzičkim događajima i podučava djecu pjevanju, ali ne snima pjesme i ne pojavljuje se u medijima. Ova talentovana pjevačica se tokom godina diskografske pauze posvetila porodici, a pronašla je još jedno zanimanje.

Majka i ćerka u "Dorćol placu" pred Lunin koncert sa "Decom iz vode", na kome će im se pridružiti i Žika Todorović

Gepostet von Nia Nedeljković am Sonntag, 4. November 2018

Madam Piano iz braka sa kolegom Dejanom Škopeljom ima kćerku Lunu, a sada je udata za Marka Nedeljkovića sa kojim ima sina Luku. Pjevačica udajom nije promijenila samo prezime, već i ime, pa je na društvenim mrežama možete pronaći kao Niu Nedeljković.

Interesantno je da se Madam Piano nakon što je odustala od pjevačke karijere počela baviti astrologijom, a sa tim u vezi izdala je knjigu “Odiseja” 2012. koja se bavi astrološkim temama sa još dva autora.

Posle fantastičnog koncerta Žike Todorovića i "Dece iz vode" u čast Milana Mladenovića. Ovo je bio samo početak ove…

Gepostet von Nia Nedeljković am Montag, 5. November 2018

Ovu pjevačicu predstavnici medija sreli su krajem prošle godine na jednom događaju gdje je najavila povratak na estradu.

– Povukla sam se na neko vrijeme, to je istina. Nisam više sebe prepoznavala u svemu ovome, ali nešto se kuva i nešto je veoma vruće i vjerujem daće početkom godine izaći moj novi album – rekla je Madam Piano za “Telegraf.rs”.

(Pulsonline.rs)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO