Zabava

SKANDALI SU IZA NJE Odrekla se bogatstva, upoznala novu ljubav i danas BLISTA OD SREĆE

Manekenka Bojana Rajić oduševljava svojim provokativnim fotografijama na kojima joj se ocrtavaju mišići.

SKANDALI SU IZA NJE Odrekla se bogatstva, upoznala novu ljubav i danas BLISTA OD SREĆE
FOTO: BOJANARAJIC/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Ona svakodnevno postavlja fotografije iz Crne Gore gdje uživa sa svojim pratnerom i sinovima. No, interesantno je to da je sada “mirna” Bojana u prošlosti punila naslovne strane.

Svi su pričali o njenom odnosu sa bivšim suprugom Vladimirom, ali i navodnim prevarama koje su nastale u okviru istog braka.

Domaća javnost ju je upoznala 2007. godine kada se preselila u Beograd i započela manekensku karijeru. Pet godina se bavila modelingom, a potom odlučila da svoju kreativnost pokaže dizajniranjem odjeće. Organizovala je nekoliko revija, ali je veću prepoznatljivost stekla 2009. godine udajom za golmana Vladimira Stojkovića.

Dvije godine kasnije su dobili sina kome su dali ime Lav. Poslije pet godina braka su se razveli, a mediji su mjesecima pisali o tome ko je glavni krivac za to. Dok je Bojana tvrdila da je Vladimir varao, u medijima se pojavila vijest da je njegova supruga imala aferu sa porodičnim prijateljem Branislavom Đurđevićem.

Ona je demantovala te informacije, a “javna svađa” među njima se nastavila i tokom narednih mjeseci. Za to vrijeme nisu štedjeli jedno drugo raznih optužbi, a javnost je bila upućena u mnoge “sočne” detalje njihovog bračnog odnosa.

Odrekla se imovine koju su stekli u braku, a dobila starateljstvo nad sinom. Sljedeće godine se udala za Đurđevića. Nakon što je u novembru 2015. godine rodila drugog sina Vukašina, Bojana se skoro potpuno povukla iz javnosti. Danas ima svoj kozmetički salon i butik, te radi kao kolumnista i modna urednica časopisa, piše Blic.