Zabava

SKOVALA PLAN Luna Đogani odlučila da izvuče Gagija iz KANDŽI DROGE

Nakon što je uhapšen sa dvije kesice kokaina, Gagi Đogani se potpuno povukao iz javnosti, a vrijeme provodi sa porodicom koja mu je od trenutka privođenja bila velika podrška.

SKOVALA PLAN Luna Đogani odlučila da izvuče Gagija iz KANDŽI DROGE
FOTO: GORAN SRDANOV/RAS SRBIJA

Kako se saznaje, kćerka Luna odlučila je da ga potpuno skloni od lošeg društva kako ponovo ne bi posrnuo i došao u iskušenje da posegne za opijatima, te je ga je odvela na putovanje.

FOTO: M. ILIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: M. ILIĆ/RAS SRBIJA

– Luni je bio jako teško kad joj je otac uhapšen, Gagi i ona su dosta vezani. Čim je izašao na slobodu pozvala ga je da boravi kod nje i njenog vjerenika Marka Miljkovića u stanu, pričali su o svemu što se desilo i ona je sigurna da će se njen otac vratiti na pravi put. U jednom trenutku uplašila se da će ponovo posegnuti za porocima ako se bude družio sa ljudima iz tog miljea, zato se sa dogovorila sa Markom da se jedno vrijeme sklone iz Beograda i odu u Crnu Goru. Pronašli su kućicu na Ada Bojani u kojoj borave, posvećeni su jedni drugima, a kako djeluje po snimcima i slikama na društvenim mrežama, Gagiju ovaj bijeg iz naše prijestolnice zaista prija – otkriva izvor Blica.

View this post on Instagram

❤️ 14.

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on

Gagi je na Adi Bojani sa kćerkom i zetom proslavio rođendan, pripremili su mu i iznenađenje, torta u obliku srca je bila na stolu i pregršt slatkih i slanih đakonija.