Zabava

ŠOK I SUZE U STUDIJU Niko nije znao za ovu folkerkinu tajnu

Političarka Jelena Trivan otkrila je u emisiji "Magazin In" da je pjevačica Nada Obrić odgajila njenu najbolju drugaricu kada je ostala bez majke.

ŠOK I SUZE U STUDIJU Niko nije znao za ovu folkerkinu tajnu
FOTO: RTV PINK/SCREENSHOT

Prvi put sam sada upoznala Nadu. Ona je odgajila moju najbolju drugaricu, koja je ostala bez majke. Sve što zna u životu naučila je od nje. O Nadi su muškarci maštali kada je bila mlađa. Iznajme kran i uskoče na njenu terasu, ako neće da im se javi na telefon. U vrijeme fiksnih telefona, čovjek koji je zaljubljen u nju, ode u Australiju gdje je ona tada nastupala, zove sve iz imenika sa srpskim prezimenima i pita gdje ona tačno to veče pjeva u Australiji kako bi otišao da je vidi. Ona je toliko fatalna žena i ta poćerka je sve naučila od nje. I ovo vam je poklon od nas dvije – rekla je Jelena, koja je zajedno sa poćerkom pjevačici poklonila firmirane sandale na platformu, piše Blic.

– Ovo je nešto najdivnije, Maja i Saška su rođene sestre. Zaista sam ih odgajila od srca, jer su ostale bez majke. Maja je bila najslađa. Ipak su to djeca koju ja nisam rodila, a tako da pričaju o meni – rekla je Obrićeva i krenula da plače, kao i svi u studiju.