Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“SRAMOTA ME JE” Ša iskreno o učešću u rijalitiju, ovo je situacija zbog koje se JAKO KAJE

Zabava
Autor:

Foto: screenshot Youtube

Reper koji je nedavno izbačen iz Zadruge 2 tvrdi da nikada ne bi prevario ženu, te da mu je drago što je njegova izabranica Ivana na vrijeme shvatila istinu.

Otkako je ušao u Zadrugu 2, Nenad Aleksić Ša privukao je pažnju javnosti ponajviše zbog odnosa sa Draganom Mitar, a kako nam navodi, sve to je bio dio unaprijed osmišljenog plana za koji on nije znao i zbog kojeg ga je danas sramota.

– Žena mi je pokazala snimke na kojima se čuje kako Dragana Mitar, Zorica i Lepi Mića kreiraju lažnu ljubavnu priču u koju su me uvukli. To je totalna nebuloza i glupost, krenulo je kao zezanje Pavla, od čega su napravili haos. Tek sam vidio kako su smišljali čitav plan i žao mi je što meni u kući nisu pustili taj klip jer bih odmah znao šta mi spremaju. Ne bih dozvolio sebi toliko nervoze i stres da sam odmah sve znao – kaže Ša i dodaje da su Draganu ubijedili da sve to uradi.

– Malo me je sramota svega. Sve je ovo namjerno smišljeno, Draganu su ubijedili da će biti bitna ako uradi tako nešto, ali karma je čudo. Samo ću reći, sram ih bilo za sve što su uradili. Moja žena je jako inteligentna i ne može da padne na te fore. Ona je beogradsko dijete kao i ja, nismo rasli u nekoj šumi i šupi da nemamo pojma o čemu se tu radi. Drago mi je da je na kraju sve ispalo okej. Zar bih ja bio toliko glup i lud da uđem u rijaliti i javno prevarim ženu?! Suprugu volim i svaki dan na imanju u Šimanovcima sam pričao koliko mi nedostaje i proklinjao dan kada sam se odvojio od nje. Dragana je u mom životu nebitna osoba, blam me što su me ubacili u tu priču – bijesan je Ša.

Reper kaže da je znao šta može da očekuje od cimera u Bijeloj kući.

– Tu je jedna ekipa starijih igrača koji se mješaju i uništavaju tuđe živote, to mi se nije svidjelo. Od ovih mlađih svi su mi super – ističe Ša i dodaje da je prezadovoljan reakcijama okoline:

– Drago mi je što kažu da sam dobar čovjek i drug, super muž. Ljudi su mogli da vide sve što se dešavalo tokom dana, nisam očekivao ovako pozitivne reakcije, oduševljen sam. Nije mi žao što sam napustio rijaliti.

Luna i Marko se zaista vole

Ljubavni odnos Lune Đogani i Marka Miljkovića pun je turbulencija, a Nenad ističe da je siguran da je uprkos svemu u pitanju prava ljubav.

– Činjenica je da se njih dvoje vole. Što se tiče toga da li će ostati zajedno kada napuste rijaliti, na njima je da li će uspjeti da izdrže taj pritisak javnosti. U Bijeloj kući je sve drugačije, mnogi se trude i da im unište vezu. Ako ostanu jaki i ako ne padaju na tuđe fore, mislim da će opstati – kaže Ša za Tv Magazin.

Ne znam ko mi je razlupao lokal dok sam bio u Zadruzi 2

Dok je Nenad boravio na luksuznom imanju u Šimanovcima njegova supruga Ivana je otkrila da su im razlupali stakla na lokalu koji drže.

– U Zadruzi nisam znao šta se desilo sa lokalom. Nemam predstavu ko je to uradio i neću da nagađam dok ne ispitam sve, ne volim unaprijed nešto da pričam. Ako je muškarac to uradio, mogu da kažem da je ispao prava djevojčica. Bio sam u rijalitiju, a moja supruga napolju, i to uraditi na taj način i u trenutku kada ja ne mogu da joj pomognem… Da se moja žena tako stresira, to može da uradi samo neka muška djevojčica, a koja saznaćemo – poručio je reper.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO