Politika

“SRBIJA KAO REGIONALNI LIDER” Predsjednica Cvijanović čestitala Brnabićevoj izbor za predsjednicu Vlade

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je čestitku Ani Brnabić povodom njenog izbora za  predsjednicu Vlade Republike Srbije.

“SRBIJA KAO REGIONALNI LIDER” Predsjednica Cvijanović čestitala Brnabićevoj izbor za predsjednicu Vlade
FOTO: FOTO : SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Uvjerena sam da ćete, zajedno sa ministrima u novoizabranoj Vladi Republike Srbije, nastaviti da vodite odgovornu i politiku kontinuiteta, koja će Srbiji obezbijediti dalji ekonomski i sveukupni razvoj navodi u čestitki.

Prema riječima Cvijanovićeve, za Republiku Srpsku i njene građane od izuzetne je važnosti snažna i prosperitetna Srbija, kao regionalni lider i nezaobilazni faktor mira i stabilnosti.

– S obzirom na naše čvrste veze u svim oblastima, od političkih i ekonomskih, do kulturnih i institucionalnih, želim i ovom prilikom da istaknem snažnu opredijeljenost za stalno unapređenje i razvoj sveukupnih odnosa Republike Srpske i Republike Srbije. Uz iskreno uvjerenje da će Srbija uspješno nastaviti put reformi, kao i dalju afirmaciju, kako na unutrašnjem, tako i na međunarodnom planu, srdačno vas pozdravljam i želim mnogo uspjeha u budućem radu – navodi se u čestitki predsjednice Cvijanović.