Politika

“Staljingrad odbranjen, idemo na Berlin” Vukanović oduševljen rezultatima u Bijeljini (VIDEO)

Lider Liste “Za pravdu i red” Nebojša Vukanović uporedio je jučerašnji neuspjeh SNSD da opozove  gradonačelnika Bijeljine Ljubišu Petrovića s odbranom Staljingrada, najavivši da sad opozicija ide “na politički Berlin”.

Nebojša Vukanović na protestu
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

Staljingrad odbranjen, tačka preokreta do konačne slobode, sad idemo na SNSD, politički Berlin Srpske, objavio je Vukanović na svom blogu.

– Kad je odbranjen naš politički Staljingrad, Bijeljina ostala bastion slobode i neosvojiva tvrđava za režim, sve je iz korijena drugačije i na političkoj sceni Srpske ništa više neće biti isto. Režim je doživio žestok udarac od koga se neće oporaviti, a nakon tačke preokreta i odbrane našeg Staljingrada, sada sa novom energijom, entuzijazmom, vjerom i konceptom krećemo na srce režima, politički Berlin srpskog naroda i građana Srpske, koji se simbolično nalazi u Bakincima – napisao je Vukanović.

On je pojasnio da će, “kao i do sada, borba biti mirna, nenasilna ali avangardna i na nju režim neće imati odgovor”.

Pročitajte još

Zapitao se i da li bi Ljubiša Petrović dobio ovakvo povjerenje naroda da su, kako je naveo, negdje blizu njega bili “razni Nešići, Selaci, Rankići ili, nažalost, Stanivukovići”.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije