Zabava

"Stalno kupujem haljine i vidim da više nemam mjesta" Aleksandra Mladenović se seli u novu nekretninu, pa otkrila koju je želju sebi ispunila

Učešće u „Zvezdama Granda“ Aleksandri Mladenović promijenilo je život, jer se dugogodišnji mukotrpan rad isplatio, s obzirom na to da je za nešto više od šest godina aktivnog pjevanja uspjela da kupi nekoliko nekretnina i obezbijedi kako sebe, tako i svoju porodicu.

Aleksandra Mladenović
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ / RINGIER

Pjevačica ne krije da sav zarađeni novac dobro investira i to u nekretnine, a pored dva stana u Beogradu, nedavno je kupila i kuću.

Aleksandra Mladenović se seli

Pročitajte još

Aleksandra Mladenović je sad otkrila da se uskoro seli u novu nekretninu, te da će na taj način riješiti problem koji ima sa haljinama.

– Već neko vrijeme poklanjam garderobu, jer nosim jednom ili dva puta i ne mogu više. Stalno kupujem haljine i vidim da više nemam mjesta, ali hvala Bogu, selim se uskoro u novi stan pa ću imati više mjesta– rekla je Aleksandra i otkrila da je konačno napravila ogroman garderober i da joj je to bila najveća želja.

Aleksandra Mladenović
FOTO: MILAN ILIĆ/RINGIER

Aleksandra je istakla da je inače kupovinom nekretnina ostvarila sve o čemu je kao dijete maštala.

– Ispunila sam sve što sam htjela, sad radim na novim željama. Svake godine zapišem na papiru šta želim i do sad sam sve ispunila. Ja sam radila na tome – zaključila je pjevačica za Grand.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije