Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“STALNO MI ŠALJE CVIJEĆE” Kiju Kockar želi MOĆAN POLITIČAR, riješila da otkrije sve detalje

Zabava
Autor:

Foto: Pink/Screenshot

Nakon nedavnog gostovanja u jednoj političkoj emisiji, što je izazvalo burne polemike u javnosti, Kija Kockar je donijela odluku da se angažuje na ovom polju.

– Ja sam odrasla bez jednog roditelja, pa bih voljela, kada već imam toliki uticaj, da, ako neko želi da me vrbuje, da se priključim aktivno nekoj stranci. Voljela bih da riješim problem samohranih majki. Ne znam kako to tačno funkcioniše, ali bih voliela da mi neko da neki fond, pa da pomognem samohranim majkama barem u vidu jednokratne pomoći, ako ništa na početku školske godine. Sjećam se koliko je mojoj majci bilo teško da mi kupi knjige. To se kupovalo na rate, a da ne govorim o užini i ostalim stvarima. Ako bih ja upravljala tim fondom, sigurna sam da bi novac otišao u prave ruke, a u moj džep nikako. Ja sam spremna da se uključim, pa ako je neko voljan nek mi se javi – izjavila je pjevačica za “VIP magazin”.

Foto: P. Dimitrijević/RAS Srbija

– Družim se sa političarima. Neću sada da spominjem imena, ali jedan me je pozvao i na proslavu rođendana. Međutim, tada nastupam, pa ne mogu da dođem. Imam dosta prijatelja koji se bave politikom, ali isto tako imam prijatelje i u drugim sferama – dodala je Kija.

Osim toga, Kockareva se osvrnula na tajnog obožavaoca koji je svakodnevno zapisa poklonima i cvijećem.

– Stalno mi stiže cvijeće, a sinoć je stigao posljednji buket. Ne znam o kome se radi, ali sumnjam da moj prijatelj zna, iako on to poriče. Prvo sam dobila 101 ružu, a poslije su došli manji buketi, valjda mu se stanjio džep (smijeh). Šalim se, za mene je jedna ruža dovoljna. Mama mi je rekla da prijavim policiji, ali sam ja bila u fazonu: “Pa, nek šalje još malo cvijeće!” (smijeh). Jako volim cvijeće, a taj tajni obožavalac me ne ugrožava. Postoji mnogo drugih stvari koje me ugrožavaju, ali slanje cveća ne spada u to, osim ukoliko se neka skrivena kamera ne nalazi unutra. (smijeh) Kako god, lijepo od te osobe, ali neke granice moraju da se znaju. Odnosno da se na tome stane – zaključila je priču pjevačica.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO