Svijet

“Stvara dramu između Kejt, Vilijema i Harija” Ujak princeze od Velsa optužio Megan Markl za probleme u kraljevskoj porodici

Ujak princeze od Velsa optužio je Megan Markl, suprugu princa Harija, da "stvara dramu" između Kejt, Vilijema i Harija.

Megan Markl
FOTO: SEM VAN DER WAL/EPA

U Velikom bratu slavnih, u koji je ušao u ponedjeljak uveče, Geri Goldsmit je, takođe, rekao da vojvoda i vojvotkinja od Saseksa ne mogu da “bace svoju porodicu pod autobus u tako dramatičnom stilu”, misleći na “knjige” koje su napisali Megan i Hari i da se od njih još uvijek očekuje “da budu pozvani za Božić”, prenio je Skaj njuz.

Mislim da je Hari bio zaista, stvarno, stvarno voljen, voljen od mnogih, a kada su bili zajedno – Kejt, Vilijem i Hari, bilo im je zaista prijatno zajedno, voljeli su se – rekao je on u emisiji u utorak uveče.

Pročitajte još

Prema njegovim riječima, onda je odjednom došlo da drame za koju on smatra da je nema i da je Hari izmijenio istoriju rekavši koliko je bio nesrećan, što jednostavno nije pošteno.

Goldsmit, koji je mlađi brat Kejtine majke Kerol Midlton, pitao je TV ličnost Šeron Ozborn, koja se takođe nalazi u Velikom bratu slavnih, kakav je “vajb” u Los Anđelesu prema Hariju i Megan koji su se vjenčali u Vindzoru 2018.

Ona je sugerisala da njihova popularnost “smanjuje” i dodala da misli da je svima dosta njihovog kukumavčenja.         

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu