Zabava

SUROVA ISTINA O ESTRADI Marović: Hvaliti se bogatstvom pokazuje koliko ste siromašni

Pjevač Bojan Marović važi za skromnog i odmjerenog momka na estradi.

SUROVA ISTINA O ESTRADI Marović: Hvaliti se bogatstvom pokazuje koliko ste siromašni
FOTO: BOJAN MAROVIĆ/YOUTUBE/SCREENSHOT

Brojne nagrade, veliki hitovi, finansijski uspjesi, nisu uspjeli da promijene karakter i shvatanje o životu ovog umjetnika.

Bojan se osvrnuo na lažnu sliku stvarnosti na estradi.

– Vaspitan sam potpuno suprotno od onoga što estrada jeste. Neko to naziva šoubiz, a ja iskreno to nikada nisam razumio, niti sam želeo biti to. Ako skupljate prijatelje, skupljate ih vi, to je intima i nešto što jeste u biti – kaže on.

Otkriva kako je bio pozvan na određene proslave na koje se nije pojavio, jer nije prijatelj slavljenika i ne želi da ikom bude etiketa.

– Hvaliti se bogatstvom pokazuje koliko ste siromašni. Hvaliti se moćnim momentima, govori o slabosti i ranjivosti. To je odraz ličnosti. Sve što ja imam, nikada to ne bih pokazivao, da bih pokazao ko sam i šta sam. Moj rad i moja pozicija među ljudima, treba da budu moja lična karta – ističe Marović.

Osvrnuo se i na društvene mreže.

– To što vidite milionske preglede i instagram fotošopirane ljude, shvatite, to je slika koliko ego može da vas ukrade od skromnosti i stvarnosti. Ego je moćna igračka, od koje svi na kraju podjednako stradaju. Ako imate milionske preglede, a pjesma nije hit ili nije dobra, onda uzalud – zaključio je popularni pjevač.