Svijet

SVE UKAZUJE NA SAMOUBISTVO Policija traži svjedoka koji je vidio kako je auto sletjelo u nabujalu rijeku kada su poginuli otac (36) i sin (6)

Prvi podaci policije, na osnovu izjava svjedoka nesreće koja se dogodila u petak oko 13.20 kada automobil kojim je upravljao A. Đ. (36) a u kojem se nalazio njegov sin (6) sletio u nabujalu Moraču, ukazuju na to da je samoubistvo.

SVE UKAZUJE NA SAMOUBISTVO Policija traži svjedoka koji je vidio kako je auto sletjelo u nabujalu rijeku kada su poginuli otac (36) i sin (6)
FOTO: RTCG / SCREENSHOT

Tijela oca i sina pronađena su juče.

– Iz neutvrđenih razloga došlo je do slijetanja putničkog motornog vozila u Moraču, iz koje su izvučena tijela smrtno stradalih A. Đ. (36) i K.Đ. (6) – saopšteno je juče nakon uviđaja iz Operativno-komunikacionog centra Uprave policije (OKC).

Kako pišu crnogorski mediji, svjedoci su opisali da je vozač “golfa” iz pravca tržnog centra “Big fešn” (bivša Delta) prvo se polako popeo na trotoar, a onda je naglo zaletio automobil i sletio u nabujalu Moraču.

Pročitajte još

Policija je zadržala jednog svjedoka koji je navodno vidio vozača kako se automobilom penje na trotoar.

“Nema indicija da je saobraćajna nesreća”

Istragom rukovodi Više državno tužilaštvo, a tužilac Snežana Šišević, nakon što je završila uviđaj, kazala je novinarima da je izdala naloge kako bi se utvrdilo šta je dovelo do tragedije.

Prvi podaci policije, a na osnovu izjave svjedoka tragedije, govore da je najvjerovatnije riječ o samoubistvu.

FOTO: RTCG / SCREENSHOT
FOTO: RTCG / SCREENSHOT

Rukovodilac i portparol Višeg državnog tužilaštva u Podgorici Lepa Medenica kazala je za “Dan” da zasad nema indicija da je riječ o saobraćajnoj nesreći.

Zasad nema indicija da je riječ o saobraćajnoj nesreći, a kako je uzrok slijetanja vozila nepoznat, preduzimamo aktivnosti u cilju utvrđivanja svih okolnosti događaja – saopštila je Medenica.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije