Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

TAJNA ROMANSA Aleksandra Subotić u vezi sa 30 GODINA STARIJIM BIZNISMENOM koji je OŽENJEN

Zabava
Autor:

Foto: Instagram

Aleksandra Subotić napravila je pravu pometnju ulaskom u “Zadrugu 2”. I dok u rijalitiju napada bivšeg Davida Dragojevića zbog prevare sa Anom Korać, nju u spoljnjem svijetu čeka oženjeni muškaraca sa kojim je nedavno otpočela romansu.

Ovu priču potvrdila nam je i Davidova majka Biljana Dragojević, kod koje je sa kćerkom donedavno živjela Aleksandra. Kako saznajemo, riječ je o biznismenu iz Novog Sada, piše Blic.

– Aleksandra je tri nedjelje po izlasku iz “Zadruge 2” upoznala starijeg biznismena iz Novog Sada u koga se zaljubila i sa kojim je u vezi. On ima oko 50 godina, a ono što je šokantno jeste da je on oženjen. Novi Sad je mali grad i sve se brzo saznalo, a ova ljubavna priča ubrzo je došla i do žene Aleksandrinog dečka. Ogroman skandal bi nastao da se ona nije vratila u rijaliti i dok ona bez pardona glumi žrtvu i ostavljenu djevojku, pred kamerama pozdravlja svog oženjenog partnera – otkriva dobro obavešten izvor za “Scenu”.

Povodom ovih navoda stupili smo u kontakt sa Biljanom Dragojević, majkom Davida Dragojevića, koja je šokirana ponašanjem Aleksandre Subotić.

– Saznaće se sve, ja sve znam već. Znam ko je čovjek, poznajem i njegovu ženu. Mislim da mu je supruga već čula sve što se dešava – kaže Biljana i dodaje:

Mislila sam da će ona biti drugačija, da će malo da se promijeni. Krivo mi je što optužuje Davida i što je tolika žrtva ispala, a eto, kako je mogla tako brzo sve da preboli? Poslije manje od mjesec dana od raskida sa Davidom je našla drugog. Otišla je na večeru, a ja sam čuvala Magdalenu. To se ponavljalo, nisam htjela da pitam gdje je i sa kim. U Novom Sadu svi poznaju Davida, nju su vidjeli i sve se saznalo, samo što ja nisam htjela da komentarišem sve do sada.

Davidova majka tvrdi da je podržavala Aleksandru sve do trenutka dok nije čula brojne laži koje je izgovorila pred kamerama u rijalitiju.

Foto: Goran Srdanov/RAS Srbija

– Od raskida Davida i nje sam maksimalno bila uz Aleksandru i Magdalenu, postavila sam se sa neke ženske strane. Kada mi je rekla da ulazi u “Zadrugu 2”, posavjetovala sam je da ga ne napada, da se ne svađaju, ipak iza njih je veza od dvije godine i nikada se ne zna gdje to vodi. Nije me poslušala, šokirana sam stvarima koje izgovara i lažima, prema Davidu se postavlja baš kao Ljuba prema Karađorđu. Zaista je bezobrazna i počela je da gazi sve pred sobom. Uporno govori neistine – poručila je Biljana i dodala:

– Odvratno mi je to što je prokomentarisala to da je Lazar zaljubljen u Davida i što ide na te gej stvari. Očigledno ne misli na mene i nije joj stalo šta ja mislim. Povrijeđena žena se brani svim mogućim sredstvima i ja mislim da je ovo dio njene osvete što je David sa Anom. Najnormalnije sam je primila u kuću, laži su da je davala novac za hranu i da je renovirala Davidov lokal. Aleksandra je po izlasku iz “Parova” potrošila 10.000 evra koje su joj fanovi dali, ja nisam ulazila u Davidove i njene finansije. Optužuje njega da je trošio više, ali i to je neistina, kao i informacija da je uložila u lokal koji David iznajmljuje.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO