Zabava

Tanja Savić rasplakala sve porukom iz Australije: Pokazala kako su joj sinovi čestitali Uskrs, ovome se nije nadala (FOTO)

Pjevačica Tanja Savić proslavila je Uskrs u rodnom Smederevu, ali bez sinova Maksima i Đorđa koji su i dalje u Australiji. 

Tanja Savić rasplakala sve  porukom iz Australije: Pokazala kako su joj sinovi čestitali Uskrs, ovome se nije nadala (FOTO)
FOTO: MAGAZIN IN/SCREENSHOT

Naime, Tanja se godinu dana bori za starateljstvo nad djecom, te je nerijetko isticala koliko joj teško dok čeka susret sa njima. 

Ipak, sada se pohvalila porukom koja joj je juče ulepšala pratnik. Savićeva je na Instagramu podijelila poruku koju je dobila od sinova i raznežila je sve pratioce. 

– Ti si najbolja mama -napisano je u poruci. 

– Meni je ovo ispunilo srce danas. Neka vas sve dragi Gospod čuva. Volite se ljudi jer mržnja nije od Boga. Hristos Voskrese. Sretan Uskrs – istakla je Tanja, dok su se komentari samo nizali. 

“Mamini divni dječaci”, “Majka je uvek jedna i jedina i želim ti da ih uskoro obojicu zagrliš”, “Djeca i njihova iskrena duša”, “Ovo je jedino važno”, piše Kurir.