Zabava

"To je prohujalo s vihorom" Maja bijesna zbog Tijanine izjave, evo šta je rekla o bivšoj drugarici

Maja Marinković poznata je kao skandal majstor, a pored toga što joj je ljubavni život jako turbulentan i privlači veliku pažnju javnosti, takođe i u prijateljstvima ima oscilacije i sa drugaricama nerijetko završi na ratnoj nozi.

Maja Marinković
FOTO: JOVAN ILIĆ / RINGIER

Poznato je da je Maja godinama unazad bila u jako dobrim odnosima sa starletom Tijanom Ajfon, koja joj je pružala podršku tokom boravka u rijalitiju, a kad je Marinkovićeva pauzirala sa učešćem bile su jako bliske i često provodile vrijeme zajedno.

Međutim, to više nije tako.

Da je zaista došlo do kraha prijateljstva između njih dvije, potvrdila je najprije Maksimovićeva, a sada je i Maja progovorila o raskolu, te usput žestoko oplela po nekadašnjoj drugarici.

Pročitajte još

– Šta bi rekla da saznaš da se oglasila tvoja bivša drugarica Tića i rekla, citiram: “Da sam bila pametna, ni kafu ne bih popila sa Majom”, šta bi joj poručila? – glasilo je pitanje koje je Maja dobila.

– Ma, stvarno ne znam ko je to, davala sam dovoljno reklame ljudima koji nisu to zaslužili. Što se tiče tih persona non grata, zaista ne bih komentarisala. Mnogi pokušavaju da se kače na mene, ali je to prohujalo sa vihorom – rekla je Maja, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije