Zabava

Toni Cetinski presađuje kosu kod estetskog hirurga: Ovo je htio da uradi prije vjenčanja sa 15 GODINA MLAĐOM

Toni Cetinski kaže da je srećan jer je dugo sanjao ovako nešto i da zbog toga nije putovao iz Hrvatske jer je čekao svoju doktoricu i termin.

Toni Cetinski presađuje kosu kod estetskog hirurga: Ovo je htio da uradi prije vjenčanja sa 15 GODINA MLAĐOM
FOTO: NENAD MIHAJLOVIĆ / RAS SRBIJA

Pjevač Toni Cetinski već dugo planira da uradi transplantaciju kose, a u taj proces se napokon i otisnuo. On se podvrgao pripremama i prvim korekcijama kako bi u novu godinu ušao sa novom frizurom.

– Toni je oduvijek bio esteta i vodio računa kako se i na koji način pojavljuje u javnosti. Nije imao komplekse zbog dubokih zalizaka i ćelavosti, ali je želio to da koriguje. Uvijek je govorio da čovjek u 21. vijeku može mnogo toga da promijeni i popravi na sebi, pa zašto ne bi. Svi su ga podržali u tome, naročito supruga Dubravka. Pandemija korona virusa i sve što se događalo vezano za mjere malo su usporili ostvarivanje njegove želje, ali nikada nije odustao od te ideje.

Kaže  izvor blizak pjevaču i dodaje da je pjevač bio vidno uzbuđen povratkom njegove doktorice:

– Između ostalog, čekao je povratak doktorice u Hrvatsku sa kojom se dogovarao oko transplatacije. U jednoj privatnog klinici se odlučio da to uradi, i tamo su mu u detalje opisali kako će izgledati proces. Ono što je on nama prepričao jeste da se to radi specijalnim instrumentom kojim se prođe oko folikula i bez oštećenja istog oslobodi se koža. Na taj način folikuli se mogu nesmetano izvaditi i implantovati u regiju gdje je kosa prorijeđena ili potpuno izgubljena. Način na koji se kosa implantuje je jednostavniji jer se folikul koji je već pripremljen ubaci u takozvani „usađivač“. To je instrument vrlo sličan olovci. U toku procedure transplantacije kose pacijentu se izvadi krv u epruvetu koja se zatim podvrgava proceduri. Pri određenom broju obrtaja i određenom vremenu u centrifugi, izoluje se krvna plazma obogaćena trombocitima. On se nada da će uspjeti iz prve jer ipak i tu ima određeni procenat uspješnosti, ali svakako i da ne uspije iz prve neće odustati.

FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ / RAS SRBIJA
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ / RAS SRBIJA

Da su ovi navodi tačni potvrdio je i sam Toni, koji je na društvene mreže okačio fotografiju iz bolnice gdje preko glave ima “pripremnu foliju” i istakao:

– Već dugo sam imao želju da odem na transplantaciju kose i srećan sam što zbog toga nisam morao da otputujem izvan granica “lijepe naše” jer je doktorica i stručnjak za kosu u tom području uvjerljivo najbolja. Ona je dio organizacije svjetskih stručnjaka i jako se radujem rezultatima – napisao je Toni.

Da je ushićen kao malo dijete potvrđuje izvor, a I njegov prijatelj:

– Ovo mu je zaista jedna avantura, naročito što je na kompjuteru mogao da vidi grafički urađen portret sa svojim likom i novom frizurom nakon transplantacije. Jedva čeka da vidi rezultate i nada se da će u novu godinu ući sa novom frizurom. On ovaj poduhvat ne krije i sigurno će jedva čekati da pokaže sebe u novom svjetlu svim fanovima.

Plan je bio da to uradi pred vjenčanje

Prema riječima izvora, Toni je želio da se podvrgne transplantaciji kose još pred vjenčanje sa 15 godina mlađom Dubravkom ali okolnosti su htjele drugačije.

– Toni je inače neko ko redovno odlazi na tretmane i masaže, bitno mu je da izgleda zdravo i njegovano. Ne pretjeruje u tome, ali vodi računa. Želio je pred crkveno vjenčanje koje se odigralo u septembru, ali doktrica nije bila u zemlji i postojala je bojazan da se jedan dio kosi “primi”, drugi ne zbog čega je ipak odlučeno da se to uradi nakon vjenčanja – kaže izvor za Blic.

Prihvati notifikacije