Hronika

Tragedija potresla mještane: Muškarac pronađen mrtav, sumnja se na SAMOUBISTVO

U mirnom selu Pružanj, smještenom u opštini Tutin, dogodila se tragedija koja je potresla Pešter.

Vozilo policije sa Kosova
FOTO: VESNA LALIĆ/RINGIER

Š. Redžović, stanovnik ovog sela, tragično je izgubio život uslijed pucnja iz vatrenog oružja, u događaju koji je momentalno izazvao žalost i nevjericu među meštanima.

Policija i tužilaštvo brzo su reagovali, te su odmah izašli na teren kako bi započeli istragu. Preliminarni izveštaji sugerišu da se radi o mogućem samoubistvu, mada su detalji još uvek nejasni.

Stanovnici Pružanja – sela na Pešteri koje je do sada bilo poznato po mirnom i skladnom životu – sada se suočavaju s bolnom realnošću nasilja koje je zadesilo jednog od njihovih.

– Ovo je velika tragedija za našu zajednicu – izjavio je jedan od mještana.

Pročitajte još

“Miran i poštovan čovjek”

– Š. Redžović je bio poznat kao miran i poštovan čovek. Teško nam je da verujemo da se ovako nešto moglo dogoditi – rekli su.

Dok policija i tužilaštvo nastavljaju s istragom, pozivaju svedoke i sve koji bi mogli imati informacije koje bi pomogle u rasvetljavanju ovog slučaja da im se jave. Pešter ostaje u šoku i žalosti, dok čeka odgovore i pravdu za Š. Redžovića. Istovremeno, ovaj događaj pokreće pitanja o mentalnom zdravlju i dostupnosti podrške u zajednici, naglašavajući potrebu za većom pažnjom na ovu temu.

Ovaj događaj ponovo otvara pitanja o sigurnosti, nasilju, i mentalnom zdravlju u malim zajednicama, gde svaki gubitak života odjekuje mnogo jače nego u većim sredinama. Pružanj se danas nalazi u tuzi, ali i u nadi da će pravda biti zadovoljena i da će se utvrditi puna istina o okolnostima koje su dovele do gubitka života Š. Redžovića, prenosi Sandžak danas.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije