Zabava

Trudna djevojka Ognjena Amidžića otkrila ko je za nju lijepa žena "Uvijek prvo primjetim kosu, kožu, zube i nokte"

Voditelj Ognjen Amidžić nedavno je potvrdio radosnu vijest da on i njegova izabranica Mina Naumović, čekaju bebu, a popularni par je već zakazao i vjenčanje.

Ognjen Amidžić i Mina Naumović poziraju
FOTO: RINGIER

Naime, Mina i Ognjen postaće roditelji za par mjeseci, a ona je sada na svom profilu na Instagramu iznijela svoj stav o ženama i otkrila šta prvo primjeti na njima.

– Na ženi uvijek prvo primjetim kosu, kožu, zube i nokte. Lijepa žena je, po mom skromnom mišljenju, njegovana žena. Naučila sam da strogo filtriram kada je u pitanju izbor ljudi kojima se prepuštam, kako kroz život, tako i kada je njega u pitanju – napisala je Mina i pohvalila se svojom zdravom kosom.

Pročitajte još

Podsjetimo, Voditelj Ognjen Amidžić govorio je nedavno o Mininoj trudnoći.

– Povod je divan. Mogu reći da smo i Mina i ja presrećni. Ovo smo baš i želeli i čekali i desilo se, šta reći. Bukvalno presrećan sam. A sa druge strane, ja sam malo sujeveran, ne volim previše da pričam, samo da bi sve bilo okej – kaže Ognjen, piše Blic.

– Od ovoga nema ništa bolje, jače i srećnije da se desi. Tako da možda ću biti jedino srećniji kada beba dođe na svijet. Samo daj Bože zdravlja da sve bude kako treba.

Bonus video

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije