Zabava

"U svakom gradu je imao drugu ženu, nije birao" Lepa Lukić otkrila koji je pjevač "NAJVEĆI ESTRADNI ŠVALER"

Pjevačica Lepa Lukić poznata je kako po svojim hitovima, tako i po britkom jeziku zbog čega je se mnoge kolege plaše.

Lepa Lukić
FOTO: : ZORAN ILIĆ / RINGIER

Lepa Lukić se prisjetila nekih trenutaka sa turneja i otkrila ko je od muškaraca u tom trenutku bio najveći “estradni švaler”.

Ona je iznenadila javnost kada je u jednoj emisiji na pitanje voditelja: “Da li je istina da je Staniša Stošić volio da promijeni ženu u koji god grad da ste išli?”, bez zadrške odgovorila.

Pročitajte još

– Jeste! Sve tamo dolaze iza bine, ove što vole muzičare i u jednom gradu jedna, u drugom druga, a u trećem gradu treća, kad ono jedna ima kraću nogu. Ja mu kažem šta si našao, nema veze što ima kraću nogu, svima to može da se desi nego ti je ona djevojka juče koju sam vidjela baš lijepa i ljepša od nje – prepričavala je situaciju Lepa, pa nastavila:

Staniša Stošić
FOTO: YOUTUBE / SCREENSHOT

Šta si našao kod nje tako lijepo pitam ga ja, ima i kraću nogu, a i bio si sa njom. Kad kaže on “znaš kako je lijepa ova druga” (smijeh) Misli druga noga, jedna je lijepa, ova nije važna – prepričala je Lepa.

” Zaljubljena sam, nisam lud da samujem”

Da za ljubav nije kasno primjer je i Lepa koja je otkrila da je zaljubljena iako ima 84 godine. – Ja nisam luda da samujem nikada! Zašto bih samovala zbog ljubavi, ona se sama pojavi. Ja sam i sada platonski zaljubljena. Ta osoba to ne zna, ne zna niko… Znam samo ja . Ne mogu da živim bez ljubavi. Kod mene su samo godine broj… Nebitno da li je zgodan, ili nije. Ružan ili lijep, bitno je da osećaš nešto, može da bude i ružniji – rekla je ona svojevremeno.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu