Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

UHVAĆENA DOK JE BILA SA KLIJENTOM Maca platila novčanu kaznu da bi izbjegla zatvor zbog prostitucije

Zabava
Autor:

Foto: macamegastar/Instagram

Starleta i učesnica rijaliti programa Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, uhapšena je prije nekoliko dana u jednom beogradskom hotelu zbog prostitucije i to dok je bila sa klijentom.

Ovo nije prvi put da je Senada zaradila prekršajnu prijavu zbog bavljenja najstarijim zanatom. Ona je još u januaru 2017. godine priznala da se bavi prostitucijom, a čak je otvoreno govorila i o svom cjenovniku.

– Policija je prije nekoliko dana po anonimnoj prijavi upala u sobu jednog poznatog prestoničkog hotela, gdje je Nurkićeva imala iznajmljenu sobu. Ona je najprije negirala da se u hotelu sastaje sa klijentima koji je plaćaju za seks, ali je ubrzo sve priznala – navodi izvor Kurira.

Policija je Nurkićevu privela u stanicu, a potom izvela pred prekršajnog sudiju jer bavljenje prostitucijom nije krivično djelo.

– Izrečena joj je zatvorska kazna, koja se može zamijeniti i novčanom. Kako bi se spasla zatvora, odlučila je da ipak odmah uplati novac nakon čega je puštena na slobodu – kaže sagovornik i dodaje:

– Macin cjenovnik je takođe dobro poznat. Za čitav vikend koji provede sa klijentom i ispunjenje svih fantazija uzima 400 evra. Ranije je njena cijena išla i do 600, ali taj iznos nije ni blizu onom koji uzimaju elitne prostitutke, među kojima ima i rijaliti učesnica. Njene mušterije su uglavnom iz srednje klase, pa se obično nalaze petkom poslije posla i odlaze u iznajmljeni stan ili hotelsku sobu. U nedjelju se njene obaveze prema klijentima završavaju i tada se rastaju – objasnio je upućeni izvor Kurira.

Pokušaj iznude

Maca Diskrecija se, podsjetimo, početkom februara pohvalila na društvenim mrežama da je hapšena po prijavi jedne ljubomorne žene.

– Žena koju je muž htio da prevari sa mnom pijavila me je polciiji. To je rješeno, dala sam izjavu. Dok joj profil ne obrišu mene nema na Instagramu! Uživajte! – napisala je Nurkićeva tada.

Hapšene i Mimi Oro i Božana

Foto: missbozen/Instagram;

Maca Diskrecija nije jedina starleta koja je hapšena zbog prostitucije. Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, uhapšena je u Beogradu krajem 2014. godine, zajedno sa još nekoliko djevojaka.

Ona je čak nekoliko dana provela u zatvoru jer je odbila da plati novčanu kaznu. Zajedno sa njom tada je uhapšena i Božana Vujinović iz Banjaluke, koja je poznata pod nadimkom Božana Neodoljiva Neumoljiva.

Takođe, rijaliti učesnica Mina Vrbaški javno je priznala da se bavila najstarijim zanatom.

(Blic, Kurir)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO