Zabava

“UNIŠTAVA ŽIVOT NADEŽDI I TOM DJETETU” Otac Paule Hublin otkrio kroz kakav PAKAO prolazi zbog kćerke

Paula Hublin ušla je u rijaliti kao zauzeta, sa dečkom, Franom Pujasom, sa kojim je ubrzo raskinula.

“UNIŠTAVA ŽIVOT NADEŽDI I TOM DJETETU” Otac Paule Hublin otkrio kroz kakav PAKAO prolazi zbog kćerke
FOTO: ZADRUGA OFFICIAL / YOUTUBE/SCREENSHOT

Nakon pokušaja veze sa Anđelom Rankovićem, a kasnije i Milanom Jankovićem Čorbom, sada je uplovila u emotivni odnos sa Tomom Panićem, koji ima dijete sa Nadeždom Biljić, piše Blic.

Povodom svega, oglasio se i Paulin otac, Matija Hublin, koji je bio razočaran onim što je kćerka pokazala za ovo vrijeme, pa se nije libio da je iskritikuje:

– Željeli bismo da istaknemo da uopšte ne podržavamo to što radi. Nikako je ne prepoznajemo. To je dijete koje je meni zamjeralo što pušim, koja prezire psovke, a sada radi sve ovo… Vjerujte mi, ja mislim da bi sve promijenilo moj eventualni susret sa njom. Da bi se odmah dozvala pameti i prekinula tu priču. Porodica je uopšte ne podržava, ni sestra, majka, kao ni ja. Nismo sigurni da li se radi o igri ili zaljubljivanju, ali nema našu podršku, nikako – počeo je Paulin.

Na pitanje šta joj zamjera porodica, on je bio direktan:

– Ne zamjeramo joj samo ovu situaciju sa Tomom. Ne znam na šta liče te psovke, kao ni odlazak iz kreveta u krevet, stalno sa nekim drugim. Uopšte ne prepoznajem dijete. Uništava život Nadeždi, tom djetetu, ali i sebi. Ko će je željeti poslije rijalitija, sa ovakvim ponašanjem? Njena majka ne može ni da gleda sve to. Kad ja okrenem kanal, da pogledam šta se dešava, ona odmah ode, vjerujte mi – žalio se Matija.

Takođe, prokomentarisao je Paulinog trenutnog izabranika, Tomu Panića:

– On je igrač, nema nikakvih emocija sa njegove strane, to se vidi. Ja imam suprugu, to se ne radi ženi i djetetu, nemam šta da kažem. Samo igra rijaliti, ali Pauli to ne treba, uništiće sebi život zbog ovoga – rekao je Paulin otac.