Zabava

Uplašena za svoju bezbjednost: Aleksandra Nikolić podnijela prijavu protiv Ane Ćurčić (FOTO)

Pobjednica "Zadruge 6", Aleksandra Nikolić, navodno se, nakon emisije u kojoj je gostovala sa Anom Ćurčić, zbog pretnji koje dobija, obratila nadležnim organima.

Ana Ćurčić i Aleksandra Nikolić
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ / RINGIER

Od famozne emisije gdje je zvala policiju uživo, njen inboks na društvenim mrežama je pun strašnih prijetnji, čak i onih smrću. Aleks se jako plaši za svoju bezbjednost. Ona je i ono veče zvala policiju i nije znala šta će da radi, jako se plaši. Nema leđa, a prijetnje su zaista strašne. Zbog svega toga ona je odeljenju za visoko tehnološki kriminal Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije podnela prijavu i to protiv NN osobe sa sve dokazima i pretnjama sa društvenih mreža, ali i protiv Ane Ćurčić. Ne želi da razmišlja – izjavio je izvor i dodao:

– Ona prosto ne može da vjeruje da se rijaliti i dalje nije završio. Ona je pobijedila i šta sad? Svako ima pravo da se ljuti, ali niko nema pravo da joj prijeti. Mogu da je vređaju i to je ok i to je sloboda govora, ali da nekome udarate na život, e pa to stvarno nema smisla, to neće proći nekažnjeno. Ona je očajna, plakala je dva dana – tvrdi izvor.

Aleksandra Nikolić i Ana Ćurčić
FOTO: PINK / SCREENSHOT

Podsjetimo, Ana Ćurčić i Aleksandra Nikolić gostovale su u emisiji “Narod pita”, a vrlo brzo situacija je eskalirala.

Aleksandra je, naime, odlučila da pozove policiju zbog Ane.

Pročitajte još

– Aleks zove policiju, jer kaže da sam joj prijetila. Ovdje postoje ljudi koji mogu da posvjedoče da im nisam prijetila – rekla je Ana.

– Ja sam obavijestila policiju, provocira me, naziva me prostitutkom. Ja znam sve najgore o njoj, a ona mi prijeti. Ona kaže da neko može da dođe, da li ja treba da se plašim? Zbog čega zoveš ljude? – dodala je Nikolićeva, pa rekla:

– Ja znam sa kakvim ljudima se družiš. Ako mi se nešto desi da znate ko je kriv. Ti si zvala ljude da mene ovdje maltretiraju. Mene ovdje da neko napada i da mi dovodi neke kriminalce. Žena mangup.

– Ja sam se stresirala zbog tebe. Želim da dođe otac moje kćerke želim da mi kažeš sve za moje dijete. Navikla si da lažeš i mažeš, budi fina, nemoj da lažeš – navela je Ana u emisiji, prenosi Skandal.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije